Kvalitetstekniker till välkänt företag utanför Uddevalla!

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Har du goda erfarenheter av datahantering med fokus på maskinbearbetning? Då är tjänsten som kvalitetstekniker något för dig!

Om jobbet
Företaget är en global aktör inom produkter för trädgårdsredskap. De är världsledande inom verktyg för utomhusbruk så som gräsklippare och motorsågar. I din roll som kvalitetstekniker kommer du att arbeta tillsammans med andra tekniker i en glad och positiv arbetsgrupp på cirka 4-6 stycken. Du har fokus på CNN bearbetning och ditt arbetsverktyg kommer vara Officepaketet med hantering av Excel. Vidare kommer du att arbeta med jobbar med:
  • mät och maskinbearbetning
  • ritningsläsning
Om dig
Vi söker dig som har kunskap inom CNN bearbetning och ritningsläsning och arbetat med detta tidigare.

Din tidigare erfarenhet av arbete med mätning och ritningsverktyg ger dig en nödvändig insikt i det dagliga flödet. Det är meriterande om du är flytande i engelska både tal och skrift . Det här är ett jobb för dig som är stresstålig, uthållig, positiv och god samarbetsförmåga.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som kvalitetstekniker är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget väntas löpa till slutat av januari.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att

kontakta ansvarig rekryterare Hannah Hulthén 031-7207288.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.