Kvalitetsmedveten produktkoordinator till Aros Electronics

Om jobbet

Vill du arbeta med kvalitetsutveckling på ett företag där du får vara med och skapa, påverka och utveckla verksamheten? Vi söker dig som är utbildad ingenjör inom elektronik eller likvärdigt och har minst tre års erfarenhet av arbete med produktion och kvalitetsarbete. Nu har du möjligheten att bli en av sju produktkoordinatorer på Aros electronics i Mölndal där du kommer vara delaktig i utveckling och kvalitetsarbete av Aros produktion av elektronikprodukter. Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Aros räkning en produktkoordinator med inriktning på elektronik. Du kommer att vara en viktig del i företagets produkt-, kvalitets- och produktionsutveckling. Du kommer att rapportera direkt till bolagets kvalitetschef Jim, en chef med lång erfarenhet av kvalitetsarbete som är mån om att du ska lyckas i din roll.

Aros electronics startades på 1970-talet och erbjuder idag unika skräddarsydda lösningar till kunder runt om i världen. Ofta levereras en kombination av elektronik, mjukvara, motorer och mekanik vilket ger en bredd både i arbetsuppgifter och kontaktytor. På kontoret i Mölndal omges du av kompetenta kollegor med god sammanhållning, vilket märks genom den låga personalomsättningen.

Kristina som arbetar som produktkoordinator beskriver tjänsten som en mångsidig roll med variation där man får stora möjligheter att arbeta självständigt. En roll som är både utmanande och utvecklande på ett familjärt bolag som är under utveckling.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Aros önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Aros.

Arbetsuppgifter

Som produktkoordinator kommer du att vara produktionens representant i utvecklingsprojekt. Du kommer att agera som den sammanhållande länken mellan konstruktion, produktion och kund. En stor del av tjänsten involverar kundkontakt och att anpassa val av leverantör och distributör för skräddarsydda lösningar.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Koordinera produktionsanpassning i olika produktutvecklingsprojekt
 • Upprätta och uppdatera produktionsunderlag och kalkyler för både nya och förändrade produkter
 • Kontinuerligt följa upp kvalitetsutfall och arbeta med ständiga förbättringar
 • Administrativa uppgifter såsom revisionshantering, avvikelserapporter och reklamation
Aros erbjuder en stor flexibilitet och frihet under ansvar. På sikt finns det även utvecklingsmöjligheter i samband med deras expansion.

Vi söker dig som
 • Har en högskoleingenjörsexamen inom elektronik eller liknande och har minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Har erfarenhet och kännedom om komponenter och elektronikproduktion
 • Har kunskap och erfarenhet av kvalitets- och förbättringsmetodik, exempelvis Six Sigma
 • Har flytande kunskaper i engelska i både tal och skrift
Det är meriterande men inget krav om du:
 • Har erfarenhet av kravställningen i ISO/TS 16949:2009/IATF 16949:2016.
 • Har erfarenhet från APQP (kvalitetsplanering) och PPAP (produktgodkännande)
Som person är du problemlösande i ditt sätt att arbeta, du analyserar och ser hela sammanhanget och kan prioritera bland frågor. Du har en förmåga att förstå konsekvenserna av olika alternativ och du hittar den mest effektiva lösningen. Vi söker dig som uppskattar att ta eget ansvar för dina egna arbetsuppgifter i framgång såväl som i motgång. Du ansvarar även för det gemensamma resultatet i organisationen och kommer med förslag på lösningar. För att lyckas i rollen som produktkoordinator ser vi att du är en teamplayer som trivs med ett tätt samarbete med dina kollegor samtidigt som du är en person som upplevs som utåtriktad och relationsskapande i yrkessammanhang.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Mölndal
 • Kontaktuppgifter: Josefine Skagert, 031-352 33 61
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Mölndal
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 jan

Om företaget

Aros electronics är ett företag som i över 40 år framgångsrikt har utvecklat och tillverkat elektroniklösningar som fullständigt integreras av deras kunder inom ett brett spektra av tillämpningar. Dessa kundunika lösningar finns både hos maskinbyggare och inom fordonsindustrin. Deras koncept bygger på att optimalt kombinera avancerad konstruktion med teknisk expertkompetens samt tillämpningskunnande. Genom en lämplig kombination av återanvändning och nykonstruktion av hård- och mjukvarulösningar, genererar de optimala kundanpassade lösningar redan vid medelhöga produktionsvolymer. På detta sätt kan de bäst nyttja synergier mellan deras olika kundprojekt vilket säkerställer både hög produktkvalitet samt låga produktions- och komponentkostnader. De ser sig själva som en teknik-pool för sina kunder som från en solid grund snabbt kan fokusera på de innovativa delarna inom sina respektive kärnområden.