Kvalitetsingenjör till fordonsbranschen

Om jobbet

Har du ett brinnande fordonsintresse och vill arbeta för ett högteknologiskt globalt företag? Är du kommunikativ och redo att ta dig an en utmaning där du blir länken mellan vår kund och deras kundföretag? Då är denna tjänst helt rätt för dig.

Dina arbetsuppgifter

Som Kvalitetsingenjör agerar du som länken mellan vår kund och deras kundföretag. Du blir ansvarig för kvalitetsfrågor gällande kablage som uppkommer på fält, och analyserar fordonen tillsammans med Kablageingenjörer och CAD-konstruktörer. Du har en koordinerande roll med mycket kundkontakt. Arbetet sker både inhouse samt ute hos deras kund inom fordonsbranschen.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Produktutveckling och kvalitetsansvar gällande kablage.
  • Analys av fordon och data.
  • Rapportera inkommande frågor och förbättringsåtgärder.
  • Vara kontakten mellan företaget och deras kund.
Vår kund erbjuder en arbetsplats med mycket frihet under ansvar. Du kommer att ha en flexibel roll och få ett stort kontaktnät inom branschen. Vår kund ligger i framkant av tekniken och det finns stora utvecklingsmöjligheter inom företaget, både i Sverige och utomlands.

Din profil

Vi söker dig som trivs bäst i en kommunikativ roll, och är duktig på att bemöta olika typer av människor. För att passa i rollen bör du ha ett stort intresse av fordon som speglas i dina fritidsintressen. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Krav:
  • Teknisk ingenjörsutbildning.
  • Examensarbete inom fordon.
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
Villkor

Start: Omgående eller enligt ö k.
Placering: Göteborg
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande, sök idag!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Kontakt

Ring Sandra Svensson, 0735 168 977

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Vår kund är ett högteknologiskt företag som integrerar säkrare, miljövänligare och mer anpassade lösningar för bilindustrin. De designar, producerar och tillverkar ett brett utbud av komponenter, integrerade system och moduler på en global nivå. Som en av de största leverantörerna av bildelar, erbjuder företaget sina kunder helhetslösningar anpassade utifrån deras specifika behov.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.