Kvalitetsingenjör med kundfokus till internationellt företag inom fordonsindustrin!

Om jobbet

Har du erfarenhet av kvalitetsarbete och söker ett arbete inom fordonsindustrin där du får använda din fulla potential? Drivs du dessutom av att arbeta i ett internationellt bolag med svenskt kvalitetsfokus med mycket interna och externa kontaktytor? Ta då möjligheten att bli vår kunds nästa kvalitetsingenjör!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en kvalitetsingenjör med kundfokus.
Du kommer att rapportera till och ha daglig kontakt med quality lead samt en operativ account manager som båda arbetar på samma kontor som du.

Vår kund är ett globalt företag och underleverantörer till fordonsindustrin. Vår kund utvecklar och producerar högkvalitativa produkter till fordonsindustrin. Företaget är representerat i 40 länder och har runt 300 000 anställda runtom i världen, 45 000 anställda i Europa. För den skandinaviska fordonsmarknaden har vår kunds kontor i Krokslätt, Göteborg, med ca 55 anställda.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kund önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Vår kunds intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som kvalitetsingenjör med kundfokus kommer du att agera länken mellan kund och produktionen i Rumänien för att säkerställa att kundens önskemål uppnås i produkterna. Du kommer att säkerställa att företagets kvalitetssäkringsprocess efterlevs och du kommer även leda utvecklingsprojekt gällande kvalitetsförbättring. Du kommer att se till att samarbetet och kommunikationen mellan kvalitetsteamet i Göteborg och andra delar såsom produktionen förblir effektiv med fokus på att uppnå maximal kundnöjdhet. I teamet du kommer ingå i arbetar i dagsläget sju dedikerade medarbetare som alla är specialister på det de arbetar med.

Då arbetet innebär tät kontakt med produktionen i Rumänien kommer en del resor dit att förekomma i tjänsten.

Du kommer till exempel att:
 • Analysera, koordinera och följa upp kvalitetsärenden med vår kunds kunder och egna fabriker
 • Komma med förbättringsförslag hur man bäst åtgärdar problemen enligt specifika problemlösningsmetodiker
 • Leda kvalitetsarbete i tvärfunktionella team för att uppnå maximal kvalitet gentemot kund och deras krav
Tjänsten passar dig som trivs i en global organisation med många kontaktytor, både nationellt och internationellt, där du hela tiden får utvecklas i en dynamisk och kreativ miljö. Här finns också många utvecklingsmöjligheter för rätt person!

Vi söker dig som
 • Har högskoleexamen inom elektronik eller motsvarande
 • Har minst tre års erfarenhet av kvalitetsarbete i produktion, gärna inom fordonsindustrin
 • Har erfarenhet och kännedom om komponenter och elektronikproduktion
 • Har erfarenhet av kvalitetsverktyg som till exempel ISO/TS: 8D APQP, PPAP, 6Sigma
 • Körkort och med fördel tillgång till bil
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Koncernspråk är engelska.
Det är meriterande om du:

* Talar rumänska eller något annat europeiskt språk

Som person har du lätt för att knyta kontakter och få förtroende hos dem du möter. Du är strukturerad i ditt arbetssätt samtidigt som du är självgående och driver ständigt ditt arbete framåt. Det är viktigt att du är teamorienterad med en förmåga att dela med dig av dina erfarenheter och även lyssna in andras synpunkter för att tillsammans uppnå resultat.

Övrig information
 • Start: 1 mars 2017
 • Omfattning: Heltid, månatliga resor inom Europa kan förekomma
 • Placering: Krokslätt, Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

Vår kund är ett globalt företag och underleverantörer till fordonsindustrin. Vår kund utvecklar och producerar högkvalitativa produkter till fordonsindustrin. Företaget är representerat i 40 länder och har drygt 300 000 anställda runtom i världen, 45 000 anställda i Europa. För den skandinaviska fordonsmarknaden har vår kunds kontor i Krokslätt, Göteborg, med ca 55 anställda.