Ekonom

Lernia · Ekonomi · 5 mars

Om jobbet

Om företaget

Vi söker en redovisningsekonom för ett uppdrag hos vår kund i Göteborgsområdet. Är du intresserad av detta uppdrag? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I denna roll är du ansvarig för bokslut och rapportering både internt och externt. Du arbetar i nära samarbete med övriga avdelningar inom företaget. Inom ramen för arbetet ingår det också att vara tillgänglig för frågor inom redovisning, moms och skatt samt bistå med analyser.

I dina arbetsuppgifter ingår att:
  • Sammanställa årsredovisningar och årsbokslut
  • Rapportera till ledning och styrelse
  • Göra avstämningar och analyser inför bokslut
  • Genomföra skatteberäkning
  • Löpande bokföring och redovisning
Din bakgrund

För att du ska trivas som bäst i rollen ser vi att du har en högskoleutbildning, eller annan likvärdig utbildning inom ekonomi. Du har flera års erfarenhet av arbete inom ekonomi och vi ser även att du självständigt kan sammanställa bokslut och rapporter. Goda kunskaper i Excel och en bred erfarenhet i olika affärssystem är meriterande. Det är även ett krav att du kan svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du analytisk och har ett sinne för att se sammanhang. Du är driven, ansvarstagande och har förmågan att arbeta självständigt så väl som i grupp. Det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga, då du kan komma att behöva förklara ekonomiska frågor för personer från andra områden i organisationen.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Provanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Johanna Käll, 0722541752

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 mars

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.