Kurirförare med bakgrund inom IT - start i augusti

Om jobbet

Jobbeskrivning

Uniflex söker dig som vill arbeta som budbilschaufför och har en bakgrund inom IT. Du kommer att vara inhyrd konsult på uppdrag hos vår kund. Företaget arbetar med tjänster inom IT-lösningar.

I arbetet utgår du ifrån Göteborg och du kör framför allt till företagets kund i Västra Götaland. Arbetet innefattar att leverera och/eller sätta upp/byta ut PC-datorer.

Vi söker dig som har ett intresse för teknik och IT. Vi ser gärna att du har gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom IT. För att lyckas i rollen krävs även att du är serviceinriktad och vet vikten av att alltid ge ett gott bemötande. Problemlösning är en del av arbetet och vi ser därför att du har förmågan att lösa eventuella problem som kan uppstå i det dagliga arbetet.
Krav:
  • gymnasial utbildning inom IT/teknik eller annan utbildning som arbetsgivare bedömer likvärdig
  • B-körkort i minst 2 år
  • God lokalkännedom
  • Goda kunskaper i engelska, både tal och skrift
Personliga egenskaper

Som person tror vi att du är:
  • Lörsningsorienterad
  • Serviceinriktad
Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen ser vi gärna att du ansöker redan idag.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Distribution
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 juli

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.