Kurir med datorintresse

Om jobbet

Information om uppdraget

Vill du jobba med leverans och enklare IT-installation? Har du körkort och är tekniskt kunnig? Då bör du söka den här tjänsten!
Just nu söker StudentConsulting efter en teknisk kurir som ska arbeta åt vår kund inom IT-branschen. I uppgifterna ingår att:
  • Packa leveranser av datorer på lager
  • Köra ut och leverera datorer på arbetsplatsen
  • Koppla in datorn och genomföra enklare installationer
  • Vara kontakten med kunderna på plats
  • Sköta viss administration i samband med leveransen
Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting men arbeta på plats ute hos kund. Tjänsten startar omgående och pågår ca 1 - 2 månader, med chans till förlängning. Arbetstiderna är 8 - 17, måndag till fredag.

Kunskaper för uppdraget

För att passa för det här uppdraget bör du vara en lagspelare som gillar att arbeta i team. Vi söker dig som:
  • Har ett intresse för IT
  • Kan arbeta snabbt och effektivt
  • Kan vara en god representant för vårt kundföretag
  • Har B-körkort
Vi ser gärna att du har en gymnasial utbildning inom IT och en god hand med datorer för att på bästa sätt kunna utvecklas i tjänsten. Som person är du ordningsam och noggrann, flexibel och prestigelös.

Vill du veta mer om dina personliga kompetenser? Genom att ansöka denna tjänst erbjuds du kostnadsfritt att via StudentConsulting.se göra tre olika tester. När du genomför dessa tester får du en skriftlig rapport på ditt resultat. Denna kan du med fördel använda vid andra jobbansökningar för lyfta fram dina unika kompetenser. Dessa tester kan du göra när som helst när du loggar in på vår hemsida och är helt frivilligt

Passar beskrivningen in på dig? Verkar jobbet intressant? Sök då tjänsten omgående då intervjuer och tillsättning kommer att ske löpande.
Jobbfakta
Ort
Mölndal
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!