Kundtjänstmedarbetare till Göta Energi!

Om jobbet

Nu söker vi dig som älskar att arbeta med service och försäljning! Trivs du att arbeta med telefonen som närmsta verktyg och är du desutom en mycket god kommunikatör? Då är jobbet som kundtjänstmedarbetare hos Göta Energi något för dig! Göta Energi är det lilla elbolaget i framkant som utmanar och inspirerar elbranschen med nya tjänster! År 2015 vann företaget SM i telefoni och kundservice. De är nu inne i en stor och spännande tillväxtfas och söker därför en ny stjärna till deras härlig team!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Göta Energis räkning en kundtjänstmedarbetare till deras kontor i Kungälv. Göta Energi grundades 2005 som ett litet lokalt företag, när Västringen och Brukskraft slogs ihop. De hade då med sig lång erfarenhet och många nära kundrelationer redan från start. I dag har de kunder i hela Sverige och arbetar ständigt med kvalité och god service gentemot sina kunder. Sedan 2010 ägs Göta Energi av Hafslund ASA - en norsk koncern som är en av Nordens största inom elbranschen. De sitter i dagsläget i Kungälv men kommer vid årsskiftet flytta till nya fräscha lokaler i centrala Göteborg.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Göta Energis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Göta Energi.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du arbeta med att ta emot inkommande samtal från företagets kunder. Du kommer besvara deras frågor samt guida dem fram till rätt lösning. Arbetet bedrivs enbart via telefon. I din roll är det du som sköter den dagliga driften för företagets kundservice och merförsäljning av företagets produkter. Det här är en tjänst för dig som vet vad det innebär med utmärkt kundservice och har ett driv för att löpande leverera den bästa kundupplevelsen.

Du kommer till exempel att:
 • Besvara inkommande samtal och mail från kunder
 • Aktivt arbeta med merförsäljning genom att erbjuda företagets fördelsprodukter och avtal
 • Analysera problem på ett snabbt, smidigt och pedagogiskt sätt
Tjänsten passar dig som tycker service och försäljning är spännande och söker ett långsiktigt arbete!

Vi söker dig som
 • Har 1-5 års erfarenhet av service och/eller försäljning
 • Har som lägst en gymnasieutbildning
 • Talar och skriver svenska obehindrat, detta då all kommunikation sker på svenska inom företaget
 • Meriterande om du talar andra språk
Som person motiveras du av att arbeta med kunder och har ett stort intresse för kundservice och försäljning. För att passa in i rollen som kundtjänstmedarbetare ser vi att du har lätt för att sätta dig in i nya datasystem och att du trivs med ett arbetstempo som varierar. Bolaget kännetecknas av ständig förbättring och att uppmuntra sina medarbetare att alltid söka efter nya och bättre lösningar oavsett om du jobbar med kundservice, försäljning eller utveckling.

För att trivas i Göta Energis miljö tycker du om att ta ansvar och att arbeta målinriktat med en hög ambitionsnivå. Vi ser att du är självgående och att du har en förmåga att kunna ta beslut. Vidare ser vi att du är strukturerad samt att du gillar att arbeta resultatinriktat mot uppsatta mål, budgetar och resultat. Du är en lagspelare och trivs med att arbeta i team - du är mån om att hjälpa dina kollegor vid behov och du bidrar med ett glatt humör!

Du erbjuds en tjänst i ett expansivt bolag där du kommer att utvecklas. Genom din roll i Göta Energis kundtjänst kommer du att ges stora möjligheter att vara med och påverka hur företaget utvecklas framåt. För rätt person finns det möjlighet att på sikt växa inom organisationen samt goda möjligheter att påverka din yrkesmässiga utveckling vidare.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast + rörlig del
 • Placering: Kungälv sedan vid årsskiftet Göteborg
 • Kontaktperson: Rekryteringskonsult, Anna Nordgren
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 jan

Om företaget

Vårt sätt att arbeta har formats av vår historia. Göta Energi grundades 2005 som ett litet lokalt företag, när Västringen och Brukskraft slogs ihop. Därför hade vi med oss lång erfarenhet och nära kundrelationer redan från start. Därifrån kunde vi utveckla nya tjänster och växa. Idag har vi kunder i hela Sverige. Men vi kommer aldrig att växa ifrån god service. Sedan 2010 ägs Göta Energi av Hafslund ASA - en norsk koncern som är en av Nordens största inom elbranschen. Hafslunds erfarenheter är ett viktigt stöd, men vi arbetar i stort sett på samma vis som alltid. Nära dig som kund. Vi vill att fler ska få möjlighet att ta del av våra tjänster och ser fram emot ännu fler nöjda kunder. Därför utvecklar vi ständigt service och säljarbete och tar tacksamt emot dina tips. Du hittar kontaktuppgifter till alla oss som jobbar på Göta här. Vi vill förändra vår bransch, och lyssnar mer än gärna på vad du har att säga. Det är nämligen så det fungerar hos oss på Göta Energi.