Kundtjänstmedarbetare

Om jobbet

Rum21 grundades 2006 och är idag en av Nordens största möbel- och inredningsbutiker på nätet. Företaget bedriver sin verksamhet i Göteborg.

Vi i Rum21-gänget har en oslagbar passion och ett stort engagemang för det vi gör. För att trivas hos oss vet vi att du behöver vara en person som gillar högt tempo, är positiv och strävar efter att både utveckla dig själv, dina kollegor och ditt arbete.

Är du dessutom en servicemänniska ut i fingerspetsarna? Gillar du kundtjänst, problemlösning och kundkontakt? Tycker du som vi att inredningsbranschen och e-handel känns snäppet roligare än andra branscher där ute? Men hallå, då är ju du den vi letar efter!

Nu förstärker vi vårt kundtjänstteam med två nya medarbetare.
Vi söker en norsktalande kundtjänstmedarbetare och en finsktalande kundtjänstmedarbetare till vårt glada och drivna kundtjänstteam med placering i Göteborg.

Till den norsktalande tjänsten söker vi dig som talar och skriver flytande svenska och norska. Till den finsktalande tjänsten söker vi dig som talar och skriver flytande svenska och finska. Vi vill att du ska vara positiv, serviceminded och tycka om att jobba i ett bolag med tillväxt och högt tempo. Du ska även ha en gedigen datorvana, vara ordningsam, stresstålig och strukturerad. Men viktigast av allt, du ska med bravur bemästra kundbemötandet på ett vänligt, korrekt och effektivt sätt och sist men inte minst, gärna med glimten i ögat (sånt' gillar vi).

Arbetsuppgifter i rollen som finsktalande kundtjänstmedarbetare/norsk kundtjänstmedarbetare

Tjänsten är uppdelad i tre delar:
Kundtjänst: Den primära delen av ditt arbete kommer att utgöras av kundtjänst mot våra norska respektive finska kunder, det vill säga besvara frågor och lösa deras eventuella problem på bästa möjliga sätt. Våra kundtjänstmedarbetare bidrar varje dag till att göra kundernas upplevelse av Rum21 ännu lite bättre. Du jobbar i ett webbgränssnitt och besvarar kunderna via e-post, telefon och chatt.
Översättning: Du kommer även att utföra översättningar av produkttexter, kampanjer, marknadsföringsmaterial etc. från svenska till norska respektive svenska till finska.
Reklamationshantering: Den sista delen i ditt arbete kommer bestå av att hantera reklamationsärenden snabbt och smidigt gentemot kunder och leverantörer.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och du kommer sitta i våra och ursnygga lokaler på Kungsgatan i Göteborg tillsammans med övriga gänget på Rum21-kontoret. Tillträde till tjänsten är så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Låter detta som en tjänst för dig?

Då vill vi att du skickar in din ansökan (CV samt personligt brev) redan idag, ja typ nu, till matilda.fager@rum21.se. Vi intervjuar löpande och sista ansökningsdatum är 2016-10-31.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Matilda Fager, kundtjänstchef, på mail Matilda.fager@rum21.se.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Kontakt

Mejla Matilda Fager

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Rum21.se ingår i Royal Design Group AB med butiker som RoyalDesign.se, med 15 års erfarenhet av internethandel. Royal Design Group har förutom sina internetbutiker även åtta fysiska butiker runt om i Sverige. I butikerna hittar du precis som på nätet massor av inredning och design.

Rum21.se startades som ett familjeföretag 2006 i Borås av Helén Rudholm och Gustaf Rudholm och förvärvades av Royal Design Group 2014. Rum21.se har sedan starten vuxit stadigt och är idag en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning på internet. Vår affärsidé bygger på att sälja möbler och inredningsdetaljer av hög kvalitet till privatpersoner och företag. Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda våra kunder bästa kvalité, personlig service och rådgivning. Det finns två sätt att handla av oss; antingen här i vår webshop eller i vår butik på Kyrkogatan 20-22 i Göteborg. Vi har huvudkontor och butik i Göteborg, och vårt lager finns i Orrefors.


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var