Kundsupportmedarbetare till växande IT-företag!

Om jobbet

Vill du jobba på ett växande & innovativt företag? Är du serviceminded och i början av din karriär? Just nu söker OpenSolution ytterligare en medarbetare till deras kundservice. Låter detta som en tjänst för dig? Tveka då inte att söka tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för OpenSolutions räkning en kundsupportmedarbetare med omgående start. Du kommer att arbeta mot den nordiska marknaden. Tjänsten är långsiktig förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och OpenSolutions önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos OpenSolution.

Arbetsuppgifter

Som kundsupportmedarbetare kommer du främst att arbeta med kundservice både via telefon och mail. Mellan kl. 08.00-12.00 är det telefontid och då kommer du hantera frågor av varierad karaktär, exempelvis kring överlåtelser, uppsägningar och fakturering.

Du kommer samtidigt ha kontakt med kollegor (säljare och It-support) i frågor du får från kund.

Du kommer till exempel att:
  • Ta fram fakturaunderlag & svara på fakturafrågor
  • Ha kontakt med banker
  • Hantera ordrar
  • Sköta nyregistreringar av kunder
  • Svara på leveransfrågor
Vi söker dig som

Vi söker dig som brinner för service, är noggrann och strukturerad i ditt arbete samt gillar att arbeta i en internationell miljö.

Som person är du är stresstålig, flexibel och självständig i ditt arbete.

Du har ett IT-intresse och goda kunskaper i det engelska språket samt god datorvana.

Det är meriterande om du har goda kunskaper i det danska språket, tidigare arbetat i en liknande roll exempelvis inom kundservice eller administration och har erfarenhet av att ha arbetat i affärssystem.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

"OpenSolution Nordic AB är en privatägd bolagsgrupp som tillhandahåller helhetslösningar för kassa- och betalningssystem. Vi arbetar som helhetsleverantör och med egenutvecklade programvaror. Bolagsgruppen är verksam i hela Norden, med kontor i Sverige och Danmark. Koncernen sysselsätter cirka 40 personer på heltid".

Läs gärna mer om företaget på deras hemsida: http://www.opensolution.se/