Kundservicemedarbetare till världsledande företag!

Om jobbet

Är du en serviceminded person som har erfarenhet inom orderhantering? Då kan detta vara det perfekta jobbet för dig. Tveka inte att ansöka redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en medarbetare till deras Customer Service avdelning på heltid med start omgående fram till slutet av januari med eventuella möjligheter till förlängning. Uppdraget är för att täcka upp kring en arbetstopp vid affärssystembyte.

Du kommer att ingå i ett starkt team av servicedrivna människor och med en gemensam målbild att ytterligare stärka företagets varumärke gentemot kunderna.

Positionen är en heltidstjänst med placering i Göteborg.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:
 • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
 • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Arbetsuppgifter

I tjänsten kommer du främst att:
 • Ta emot ordrar från kund & skicka orderbekräftelse
 • Kontrollera leveranser
 • Upprätthålla goda relationer, både internt och externt
 • Hantera returer och reklamationer samt komma med åtgärdsplaner
 • Uppdatera och strukturera upp i CRM system
Vi söker dig som
 • Har avslutad gymnasieutbildning
 • Har erfarenhet av att arbeta med orderhantering & i orderhanteringssystem
 • Har mycket goda kunskaper inom Microsoft Office-paketet
 • Behärskar svenska och engelska flytande både i tal och skrift då tjänstens uppgifter kräver detta.
DET ÄR MERITERANDE OM DU...
 • Har kunskaper inom SAP
 • Har grundläggande kunskaper inom Excel
Som person ser vi att du är serviceinriktad och strukturerad. Du tycker om att arbeta i team och har god samarbetsförmåga. Vi ser även att du är stresstålig och kan hantera många bollar i luften.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.

START: Omgående.

OMFATTNING: Heltid

UPPSKATTAD ARBETSTID: Kontorstider

PLATS: Göteborg.

KONTAKT: Ebba Klementsson.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.