Kundservice

Premier · Försäljning · 16 dec

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

För kommande uppdrag hos våra kunder i Göteborg söker vi nu kundtjänstmedarbetare.
Arbetet innebär att svara i telefon och serva privatkunder. Du kommer att svara på frågor angående fakturor, avtal och andra frågor som kunderna funderar över.

Kvalifikationer

Vi söker efter dig som vill arbeta i kundtjänst och som är duktig på att arbeta i olika datasystem samtidigt.

Vi ser att du är positiv och lösningsorienterad samt att du alltid är beredd att ge bästa servicen. Vi hoppas på att du har någon tidigare erfarenhet från kundservice. Ett minimum är att du gått ur gymnasiet och kan arbeta heltid. Du skall behärska svenska och engelska i tal och skrift, och det är ett plus om du har ytterligare språk.
Att du har en hög arbetsmoral och tycker om att arbeta i högt tempo ser vi som en självklarhet.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Kontakt

Ring Christer Kellgren, 0707858411

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.