Kundservice / Ordersupport

Om jobbet

Kingspan Panels Sverige söker en medarbetare inom

Kundservice / ordersupport

till vårt kontor i Mölndal

Arbetsuppgifter

Som medarbetare inom Kundservice hos oss på Kingspan Panels jobbar du tätt tillsammans med våra säljare och kunder samt våra fabriker runt i Europa. Kontoret ligger i Mölndal och du kommer att jobba ihop med Renata som blir din närmsta kollega inom Kundservice. Arbetsuppgifterna omfattar:
  • Orderhantering
  • Logistikfrågor och planering
  • Administrativt arbete
  • Internt och externt säljstöd
Profil:

Vi söker efter en person som är självgående, strukturerad och serviceminded. Detta är en krävande bransch därför är det viktigt att du har stor arbetskapacitet och kan hantera utmanande situationer. Du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Meriterande är om du kan läsa och eventuellt upprätta enkla CAD-ritningar, men det är inte ett krav.

Vi erbjuder:
  • Konkurrenskraftiga villkor
  • Självständigt arbete med mycket ansvar
  • Spännande och utmannande arbetsuppgifter
  • Trevliga och kompetenta kollegor
  • En produktportfölj i världsklass
  • Goda utvecklingsmöjligheter
Vi intervjuar kandidater löpande - Välkommen med din ansökan!

Kontakt:

Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta vår kundtjänst Renata Repiska på tel.nr 076 627 74 77.

Kingspan Group är en ledande producent av en mängd konkurrenskraftiga produkter till byggindustrin. Kingspan är välkänt i hela byggbranschen för sin förmåga till innovation, design, kvalitet och teknisk kompetens. Kingspan Group har en tydlig miljöprofil och har produktion och distribution i stora delar av världen. Gruppen producerar bland annat sandwichpaneler, isolerings skivor, installationsgolv. Kingspan är marknadsledande producent av sandwichpaneler. Kingspan Panels öppnar i januari 2017 en ny högeffektiv fabrik i Finland för att kunna möta den växande efterfrågan på våra innovativa produkter.

Sökord: Kundtjänst, Kundtjänstmedarbetare, Ordermottagare, Administratör, Kundsupport, Support, Kundservice, Ordersupport, Säljsupport, Säljassistent
Jobbfakta
Ort
Mölndal
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

40 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!