Kundrådgivare till Telefonbanken SEB i Göteborg!

SEB · Ekonomi · 24 dec

Om jobbet

Vill du arbeta med rådgivning som skapar långsiktiga relationer? Tycker du om kundkontakt och är serviceinriktad? Brinner du för att göra affärer? Nu söker SEB en kundtjänstrådgivare till Telefonbanken med placering i Göteborg.

Om tjänsten
SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. De tror starkt på att ett entreprenöriellt tänkande och att innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stötta sina kunder i både med- och motgång. Hos SEB blir du en del av en kultur som präglas av företagsamhet, öppenhet och genuint engagemang. Rätt person får stora möjligheter till en spännande karriär och de planerar ständigt för framtida kompetensbehov genom att erbjuda värdefulla utbildnings- och utvecklingsmöjligheter.

Du kommer framför allt att arbeta med att hjälpa privatkunder med deras frågor och allmänna bankärenden. Ärendena varierar och därför blir också arbetet omväxlande. Både nya och befintliga kunder vänder sig till telefonbanken och det är viktigt att visa genuint intresse för kundens hela ekonomi. De strävar efter att skapa en arbetsmiljö som är levande, fartfylld och där man visar stor arbetsglädje. Telefonbanken ska kännetecknas av kompetenta och proffsiga kundrådgivare med fokus på lyckade kundmöten.

Om dig
För att lyckas i din roll behöver du ha en förmåga att förstå kundens behov, upptäcka affärsmöjligheter och skapa rätt lösningar för befintliga och nya kunder. Du tycker om att samarbeta och ser alltid till gruppens bästa. Idag möter SEB deras kunder i många olika kanaler - därför är det också viktigt att du kan hantera sociala medier och digitala mötesplatser. Du är självklart intresserad av bank- och finanstjänster. Du behöver kunna arbeta såväl dag,som kväll och helg.

Viktigt för tjänsten:
  • Relevant akademisk utbildning eller relevant erfarenhet för tjänsten
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller om du har arbetslivserfarenhet inom bank, försäkring, försäljning och service. Tjänsten kräver en SwedSec-licens och om du inte har någon licens idag finns det möjlighet att gå utbildningen hos SEB.

Om anställningen
Arbetstiderna är flexibla och förekommer under dagar, kvällar samt helger.

Du kommer att erbjudas en anställning direkt hos SEB, som i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Alla frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Startdatum för tjänsten är den 9 Januari.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anja Wiaderny på 0736-84 71 25.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Ekonomi
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.