Kundrådgivare inom ekonomi till stort och centralt företag!

Adecco Sweden AB · Ekonomi · 18 nov

Om jobbet

Söker du ett meriterande extrajobb vid sidan av dina studier? Vill du ha en rådgivande roll där du kommer att uppskattas för din goda service? Trivs du med telefonkontakt och vill utvecklas vidare inom ett intressant bolag, då har vi på Adecco tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som rådgivare inom denna finansverksamhet är du länken mellan företagets kunder och företagets kunders kunder (gäldenärer). Din uppgift är tillsammans med gäldenären att hitta den bästa lösningen för att bli skuldfri. Större delen av din arbetsdag arbetar du med:
  • in- och utgående telefoni
  • mail och övrig administration
  • driva förhandling
  • hantera bestridanden
  • stötta kund och gäldenär i diverse frågor
Samtalen är många och det är viktigt att varje samtal är av hög kvalité men ändå hanteras effektivt. Ett arbete inom den här kundtjänsten innebär att man tar emot många olika sorters samtal och du bör därför vara införstådd med att en del av dem kan komma att vara av något tuffare karaktär. Din arbetsdag tillbringar du i ett öppet kontorslandskap i centrala Göteborg, tillsammans med likasinnade människor som alla har ett stort engagemang för sina arbetsuppgifter.

För att känna dig trygg i din roll kommer du att gå en betald utbildning som är förlagd under tre veckor på heltid mellan kl 8-17, vardagar. Utbildningen startar den 14/11 och är obligatorisk. Du kommer att ingå i en studentpool och ha möjlighet att själv önska pass som passar ditt övriga schema. Under terminerna vill vi att du ska kunna arbeta ca 15 timmar per vecka, vardagar mellan kl. 8.00-21.00, men kan du arbeta mer än så är det meriterande. Då kundföretaget kommer att satsa på dig ser vi gärna att du finns tillgänglig för arbete under semestertider.

Om dig
Vi ser att du läser ett program eller kurser på högskolan och har minst 1 år kvar av dina studier. Telefonen ser du som ett självklart arbetsredskap och vill utvecklas vidare inom ett intressant bolag. Viktigt för tjänsten är:
  • tidigare erfarenhet av kundkontakt via telefon
  • gillar att ge service
  • flygande i svenska både i tal och i skrift samt goda kunskaper i engelska språket.
  • tillgänglig för utbildningsstart i slutet av november och på heltid under tre veckor därefter.
För att lyckas i den här tjänsten bör du vara en kvicktänkt problemlösare som gillar att ge service. Du är utåtriktad, noggrann och professionell samt har förmågan att få rutinuppgifter utförda snabbt och effektivt. Tempot är högt, vilket är någonting som du trivs med. Dina datakunskaper är goda och du kan journalföra samtal samtidigt som du har en kund i telefon. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller administration.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med tillsättning senast 14 November. Som konsult får du en anställning i Adecco Student men arbetar på plats hos vår kund i centrala Göteborg.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden.

Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt kollektivavtal.

Om ansökan
Tjänsten kan tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att

kontakta ansvarig rekryterare Anja Wiaderny på 0736-84 81 25.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Extrajobb
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Ekonomi
Bank, Finans & Försäkring
Underkategori
Bank & Finans
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.