Kundmottagare till Scania-Bilar

Om jobbet

Vill Du vara vårt ansikte utåt? Du får representera ett av världens starkaste varumärken, stolta och krävande kunder är din vardag. Tillsammans med övriga i teamet fortsätter vår och din utveckling som kundmottagare.

Vi söker nu en ny medarbetare till vår verkstad i Göteborg.

Arbetsuppgifter

Din roll som ansvarig kundmottagare är att ge bästa möjliga service till både externa och interna kunder då man bokar in fordon för tillsyn, service och/eller reparation. Arbetet innebär att ibland snabbt kunna lösa problem som uppstår samt hålla proaktiva externa säljkontakter.

Du kommer att säkerställa att kundens behov och förväntningar uppfylls i enlighet med verkstadens affärsprocess, från kundförfrågan till fakturering och uppföljning, på ett för verkstaden lönsamt sätt. I arbetsuppgifterna ingår även att lämna kostnadsförslag, kontrollera kundens kreditvärdighet och administrera såväl fakturor som reservdelar.

Din profil

Du har lägst gymnasieutbildning och tidigare flerårig erfarenhet från administrativt arbete, har du även erfarenhet från fordonsbranschen och goda kunskaper i reservdels- och verkstadshantering är det meriterande.

Datorvana och datorkunskap krävs då arbetet i många moment kräver god systemförståelse. Om du har kännedom/erfarenhet av AutoMaster/Multi-system är det meriterande.

B-behörighet är ett krav, har du även C, D och E är det meriterande.

Du talar och skriver obehindrat svenska, samt har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Du är serviceinriktad och känner dig bekväm med att vara spindeln i nätet, du är affärsmässig med verbal förmåga, öppen attityd och har ett respektfyllt bemötande.

Ordning och reda är självklarhet för dig eftersom du är van vid att leverera. Du vet även att din positiva inställning kan lösa knepiga situationer när man sätter kunden i fokus.

Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas.

Vi erbjuder

Trivsam arbetsmiljö och ett team av kompetenta och trevliga arbetskamrater som hjälper dig att växa med uppgifterna.

En personlig utvecklingsplan med såväl praktiska som teoretiska utvecklingssteg samt möjlighet till vidareutveckling inom Scaniaorganisationen.

Arbetstid sker på rullande schema då verkstaden är öppen vardagar 06:00-24:00, i vissa fall förekommer även arbete på lördagar. Tjänsten är på heltid och vi välkomnar både kvinnliga och manliga sökanden.

Kontaktperson

Ulf M Johansson (Servicechef Scania-Bilar Göteborg).

Ansökan

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och relevanta betygskopior.

Välkommen med din ansökan!

Om du har problem, kan du skicka din ansökan till kandidatbokning@scania.com

Ange Scanias Jobbid och annonsrubrik i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta kopior. Vi behöver också ditt fullständiga namn, personnummer, adress, e-post och mobilnummer för att göra din ansökan komplett.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 dec

Om företaget

Scania-Bilar Sverige AB är ett bolag inom Scaniakoncernen, och distributör för Scanias produkter och tjänster på den svenska marknaden. Scania-Bilar Sverige ansvarar för ett brett produkt- och tjänsteutbud inklusive försäljning och service via ett återförsäljarnät med över hundra Scaniaanläggningar och 1 600 medarbetare, varav 600 personer i den egna återförsäljarverksamheten i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Kungens Kurva. Faktureringen 2015 uppgick till 4,9 miljarder kronor. Av märket Scania registrerades 2 171 lastbilar och 153 bussar.