Kundmottagare/receptionist - extrajobb!

Om jobbet

Är du en serviceinriktad person som trivs i en fartfylld miljö? Söker du ett extrajobb vid sidan om dina studier? Då kan den här rollen vara något för dig! Just nu söker vi extrapersonal som Kundmottagare med placering i Göteborg som vill vara med och utveckla ett nytt, snabbt växande och kreativt företag inom bilindustrin.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundmottagare är du kundens första kontakt med oss ute på vår test- och inköpsstation på Ringön. Du har det totala ansvaret för kundnöjdheten och den operativa driften ute på stationen. Detta innebär arbetsuppgifter som:
  • Säkerställande att standarden och kundnöjdheten på stationen är hög.
  • Administrativt ansvar inklusive avtalsskrivning.
  • Att vara kontaktperson mellan stationen och huvudkontoret i Stockholm.
  • Logistikansvarig för ingående och utgående fordon.
För att passa i denna roll är det viktigt att du är tillgänglig på helger, framförallt lördagar, men även är flexibel att hoppa in på veckodagar vid behov. Start under september månad.

Profil

För att passa i den här rollen tror vi att du är student på högskola/universitet, eller har annat deltidsjobb. Du har arbetslivserfarenhet från en kundnära roll, gärna inom en serviceorganisation. Du är säker i ditt agerande gentemot kunder och har en god kommunikativ förmåga, såväl muntligt som skriftligt. Då rollen innebär mycket självständigt arbete sätter det krav på din förmåga att själv driva ditt arbete framåt. Som person är du trovärdig, engagerad och utåtriktad. Du har datavana och körkort B. Har du ett bilintresse är detta meriterande, men inte ett krav.

Vi erbjuder

För rätt person erbjuder vi dig att vara med på en spännande och dynamisk resa på ett ungt företag med exponentiell tillväxt och internationell närvaro. Du får arbeta på ett företag med en unik affärsmodell som revolutionerar bilindustrin men också bilägares möjligheter till att sälja sina bilar enkelt och bekvämt. Du erbjuds en självständig och ansvarsfull roll i ett snabbt växande Internet- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier och korta beslutsvägar.

Ansökan

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) via ansökningslänken nedan.

Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta Beatrice Lönnqvist, HR Manager, på 0708-604691 alternativt rekrytering@vkdb.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Extrajobb
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Koordinator
Publicerad

51 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om företaget

Vi är den snabbast växande marknadsplatsen för bilar i Europa, med ledande teknisk plattform och närvaro på 20 marknader, med fler än 250 test- och inköpsstationer. Vi är ett oerhört expansivt och dynamiskt e-handelsföretag med motiverade medarbetare och spännande karriärmöjligheter. Vi expanderar nu ytterligare på den svenska marknaden.