Kundcentermedarbetare till Folkspel AB

Om jobbetVilka är vi?

Folkspel i Sverige AB ägs till 100 % av folkrörelserna, via 72 riksorganisationer med ca 5 miljoner medlemmar. Vi är 95 anställda med en årsomsättning på över 1 miljard. Vårt uppdrag är att via lotteriverksamhet göra det möjligt för folkrörelserna att kunna fortsätta sitt viktiga arbete. Genom åren har Folkspels produkter genererat 16 miljarder kronor till svenskt föreningsliv. Läs mer om oss och våra produkter på:
www.folkspel.se

Vad innebär jobbet?

Folkspels produkter hjälper föreningar och lag runtom i Sverige att stärka sin ekonomi. Att jobba hos oss betyder att du kommer att få möjlighet att göra nytta på riktigt!

Arbetet innebär att vara en del i vårt kundcenterteam där vi besvarar allehanda frågeställningar från våra kunder som är både privatpersoner, företag och föreningar. Vi lägger upp ärenden i vårt CRM-system och arbetar med merförsäljning genom att t ex upplysa våra kunder om nyheter och erbjudanden.

Arbetstiden är schemalagd och varierar mellan 07.00-18.00 på vardagar samt var 3:dje söndag och storhelger.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av kundkontakt, det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i kundcenter eller med innesälj. Du har god datorvana och talar och skriver svenska flytande.

För att trivas hos oss är du resultatorienterad med god social kompetens. Det är viktigt att du kan komplettera ditt driv och din vinnarskalle med ett hjärtligt engagemang. Du är teamorienterad och trivs att både jobba i grupp och självständigt.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du som person är säljande och service-minded. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Detta erbjuder vi:

Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig till och med 31:e oktober 2017 på heltid där du blir en viktig medarbetare i vårt framgångsrika Kundcenterteam. Teamet leds av Kundcenteransvarig som också coachar dig i ditt arbete. Vår arbetsplats genomsyras av framåtanda, arbetsglädje och humor. Vi har goda personalförmåner, kollektivavtal, fast lönesättning. Vi sitter i öppna och fräscha lokaler i Krokslätts Fabriker i Mölndal.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Frågor om tjänsten: Ring Kundcenteransvarig Susanna Boström 031-345 90 22. Övriga frågor: Ring HR-chef Carina Almquist 031-345 90 13.

Varmt välkommen med din ansökan! https://www.mynetworkglobal.com/job/

Intervjuer för tjänsten sker löpande vilket gör att vi gärna önskar din CV snarast möjligt. Sista ansökningsdag är 6:e november 2016.
Jobbfakta
Ort
Mölndal
Anställning
Heltid
Vikariat
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget