Kundansvarig säljare med intresse för relationsbyggande

Om jobbet

Har du en naturlig fallenhet för sälj och lätt för att skapa nya relationer? Söker du en självständig tjänst som säljare?

Som fältsäljare med eget budgetansvar inom försäljning får du utrymme att skapa dina egna kundrelationer samtidigt som du blir en viktig faktor för företagets fortsatt framgång.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

TNG samarbetar med flera av Sveriges attraktivaste företag, såväl lokalt verksamma som internationella - i olika branscher, och som säljare hos dem ställs du inför spännande utmaningar. Med fast grundlön och möjlighet till provision får du även en gynnsam lönemodell.

Vi har flera intressanta uppdrag på gång hos våra kunder och vill därför redan nu komma i kontakt med dig som är intresserad av jobb inom området.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Försäljning till eget kundsegment
  • Upprätta och följa upp offerter
  • Analysera din kundmarknad och prospektering av potentiella kunder
  • Planera och förbereda kundbesök
  • Skapa långsiktiga kundrelationer - inklusive följa upp reklamationsärenden
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Som fältsäljare är din huvudsakliga uppgift att utveckla försäljningen genom kundbesök och målmedveten marknadsföring. Normalt ansvarar du för försäljningen i ett givet geografiskt område, där du är ansvarig för både existerande och potentiella kunder. Resor och kontakter utanför området kan förekomma - beroende på uppdragsgivare och företag.

VEM ÄR DU?

Som fältsäljare hos vår kund bör du ha tidigare erfarenhet som säljare, gärna från olika branscher. Du måste behärska både svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är meriterande.

Du behöver vara van att arbeta efter egen budget och uppsatta mål, trivas med att träffa nya människor men också vidareutveckla befintliga relationer samt ta initiativ till nya säljmöjligheter. Du löser kundutmaningar fokuserat och drivs av att göra affärer.

Då kraven och önskemålen kan skilja sig något mellan olika uppdrag ser vi gärna att du skickar med ett kort personligt brev där du beskriver vad för typ av tjänst/företag du främst är intresserad av, varför du söker dig vidare samt vad som motiverar dig i arbetet som säljare - så kan vi matcha jobbet mot dig!

INTRESSERAD?

Beroende på uppdrag kan det bli aktuellt med konsultanställning eller direktrekrytering till kund. Konsultanställning innebär att uppdraget ingår i vår bemanningsverksamhet där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos något av våra kundföretag. TNG samarbetar med flera av Sveriges attraktivaste företag och som konsult ställs du inför spännande utmaningar som snabbt ger dig nya erfarenheter. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
HR & Personal
Underkategori
Key Account Manager
Rekrytering
Kontakt

Ring Rebecca Hallberg, 031-7612229

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.