Kundansvarig Asfalt

Om jobbet

NCC Industry arbetar med produktion av stenmaterial, asfalt samt grundläggning. Genom en högteknologisk tillverkningsprocess levereras insatsmaterial och våra asfaltsprodukter passar till allt från gator, garageuppfarter och cykelbanor till motorvägar och flygfält. De huvudsakliga marknaderna är koncentrerade till de nordiska länderna, där NCC är den ledande aktören i branschen. NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna och strävar efter att utveckla socialt mer värdefulla, klimatanpassade samt energi- och resurseffektiva produkter och tjänster, både på egen hand och tillsammans med våra kunder.

Här är dina nya utmaningar
NCC Industry är inne i en expansiv fas och söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla vår nya försäljningsorganisation. Som kundansvarig på NCC Asfalt ansvarar du både för privata och offentliga kunder inom ditt distrikt, Göteborg med kringliggande kranskommuner. Tjänsten innebär att du i nära sammarbete med vår produktionspersonal driver affären från kontaktskapande och nätverksbyggande till anbud, förhandlingar och uppföljning av genomförda arbeten.

Det här förväntar vi oss av dig
Vi förväntar oss att du har ett intresse och kunskap för vårt affärsområde inom asfalt och beläggning och vill bli vår nya expert inom distriktet och gentemot våra kunder. En stor del av ditt arbete innebär att du tillsammans med platschefer och produktionspersonal i distriktet tillsammans hittar bästa sättet att nå ut och öka kännedomen om hela vår produktportfölj.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet och god kunskap om asfalt och beläggning i en roll där du är van att driva affärer och förhandlingar. Du är rutinerad i att själv söka upp dina kunder, du drivs av att få hem affären och har ett strategiskt tänkande när det gäller relationen till dina kunder. Vi ser gärna att du har haft en likande roll i branschen, alternativt att du har en bakgrund med ett antal år inom mark-, väg- eller anläggningsarbeten, i en kundnära roll. Har du en byggteknisk utbildning på gymnasienivå alternativt YH-utbildning eller högskoleutbildning inom bygg/anläggning eller ekonomi är det meriterande. Vi ser gärna att du är initiativrik, målmedveten och resultatorienterad och är van att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

Ytterligare information
Tjänsten är tillsvidare med utgångspunkt från vårt kontor i Kärra. Då tjänsten innebär resor i distriktet är B-körkort är ett krav för tjänsten. Hos NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö med hög trivsel.

Kom och väx!
Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Sälj- och marknadschef: Daniel Tegin 072-507 36 31, Affärsutvecklare: Torbjörn Ekholm alternativt till HR Specialist: Hanna Jakobsson 070-088 78 53. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 12 november 2016. Välkommen med din ansökan!

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Industri & Anläggning
Underkategori
Anläggningsarbete
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa med en omsättning på 57 Mdr SEK och 18 000 anställda.

NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar.

NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. I Baltikum bygger NCC
bostäder och hus. I Tyskland och S:t Petersburg bygger NCC främst bostäder. NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation.

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.