Krossreparatör

Om jobbet

NCC Industry AB arbetar med allt från produktion av kross- och asfaltsprodukter till utförandet av beläggningsarbeten. Vi söker nu en Reparatör till vår krossanläggning i Stenungsund.

Stenungsunds Krossfabrik
Vår anläggning ligger i utkanten av Stenungsund och vi tillverkar krossmaterial för hela byggindustrin. Vi har en ambition att alltid ligga i framkant vad gäller produktion och kvalitet. Sammanlagt är vi ca 15 personer som ansvarar för hela produktionskedjan från sprängning i bergstäkten till försäljning av våra produkter. Produktionen görs både för inhemsk marknad som för export.

Rollen hos oss
Arbetsuppgifterna består i att, tillsammans med vår arbetsledare, ansvara för reparations- och underhållsarbetet på krossanläggning. Vi har en modern verkstad där stora delar av arbetet kommer att utföras. Det dagliga arbetet kan bestå i att reparera och byta slitdelar på våra krossar, lagerbyten på små och stora maskiner, plåtarbeten m.m. Till vår hjälp tar vi in externa företag för att klara underhållsarbetet.

Dina erfarenheter
Du skall ha goda svets- och reparationskunskaper, gärna med erfarenhet från kross- eller entreprenadmaskinsidan.

B-körkort är ett krav. Förarbevis för lastmaskin och lastbilskort är meriterande.

Dina egenskaper
Vi söker en person med hög arbetskapacitet, god samarbetsförmåga, självgående och kreativ. Det är viktigt att du är flexibel och positiv till att hjälpa till inom andra arbetsområden vid behov.

Ytterligare information
Tillträde enligt överenskommelse. Tillsvidareanställning, heltid, dagtid.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Pär Johnning, Site Manager, tfn 070-535 27 43.

Har du frågor om urvalsprocessen så är du välkommen att ringa Karolina Rinman Zäther, HR Partner, tfn 070-589 72 78

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

NCC vill vara ett öppet, inkluderande företag som speglar omvärlden och bidrar till en social hållbar samhällsutveckling. Vi är övertygade om att olikheter skapar den dynamik och kreativitet som behövs för att hitta de bästa hållbara lösningarna för oss, våra kunder och för samhället i stort. Därför verkar vi för mångfald och jämställdhet på våra arbetsplatser.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Registrera din ansökan och CV nedan, senast 2016-11-02.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stenungsund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Reparatörer
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om företaget

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa med en omsättning på 57 Mdr SEK och 18 000 anställda.

NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar.

NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. I Baltikum bygger NCC
bostäder och hus. I Tyskland och S:t Petersburg bygger NCC främst bostäder. NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation.

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.