Kranmontör

Om jobbet

Nu söker vi en montör till vår kranverksamhet i region väst!

Som montör hos oss på Lambertsson består ditt arbete främst av att montera och demontera olika typer av byggkranar. I arbetet ingår även viss felsökning, reparation och service av byggkranarna. En stor del av arbetet utförs ute hos våra kunder inom bygg, anläggnings och industri. Vårt geografiska område sträcker sig från Varberg i väst, Oskarshamn i öst och till norra Värmland. Du kommer dock att utgå ifrån Lindome, där vi har vår verkstad, förråd och kontor.

Vi söker dig som gillar att ta ansvar och som har förmåga att ta egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta med andra och har en hög grad av servicekänsla. Vidare tycker du om att arbeta utomhus och bemästrar att arbeta på hög höjd.

Som en del i din introduktion ingår en verksamhetsanpassad utbildning för våra kranar och hissar. Tidigare erfarenhet av motsvarande arbete är därför meriterande, men inget krav. Vi lägger istället stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav.

Hos oss får du ett varierande, roligt och stundtals utmanande arbete med mycket frihet under ansvar. Vi lever efter våra kärnvärden Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast. Då vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till tjänsten. Vi kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, så sök tjänsten redan idag!

Välkommen med din ansökan!

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Glenn Lindblom, Regionchef, 0733-84 87 20,
Jobbfakta
Ort
Mölndal
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Kontakt

Ring Glenn Lindblom, Regionchef, 0733-84 87 20

Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget