Koordinator till globalt företag inom fordonsindustrin!

Adecco Sweden AB · Administration · Sista dagen!

Om jobbet

Har du en administrativ bakgrund och tidigare erfarenhet av koordineringsarbete? Är du social och flexibel och söker efter nästa utmaning? Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten
Företaget som nu söker koordinator arbetar med attributvalidering, fält- och tillförlitlighetstester och fordonskvalitet. Validering utförs genom virtuella och fysiska metoder på både testbanor och allmänna vägar i olika miljöer över hela världen. Som koordinator kommer man att stödja ingenjörer i det dagliga arbetat och man kommer att arbeta tillsammans med projektgruppsmedlemmar på samma avdelning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
  • Att ansvar för och planering av teknisk journal utrustning för testbilar
  • Att samordna resplaner för ingenjörer och transport av testbilar till olika platser runt om i världen
  • Administrativa uppgifter kopplade till test expeditioner
  • Atötta ingenjörer inom projekt i olika uppföljningsprogram
Om dig
Vi söker dig som har en administrativ utbildning eller relevant erfarenhet från tidigare anställningar. Du har mycket god erfarenhet av att boka flyg, hotell och andra färdsätt. Vidare är du van vid att hålla presentationer och att kommunicera både skriftigt och verbalt. Som person är du van vid att arbeta mot deadlines och att samarbeta med andra. Du social, tålmodig och flexibel när det gäller till exempel tid och resursplanering. Du är även snabblärd, har mycket energi och en förmåga att ta egna initiativ.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tidigare erfarenhet av administrativ arbete
  • Mycket goda kunskaper i Office-paketet
  • Bra presentationsteknik
  • Flytande engelska och svenska i både tal och skrift
  • Körkort B
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som koordinator är ett konsultuppdrag med tillsättning i november. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget sträcker sig fram till och med sista oktober 2017.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att

kontakta ansvarig rekryterare Ida Matthiasson på 031 725 45 44

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Ida Matthiasson, 0317254544

Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.