Kontorschef Flexlife Konsulting Göteborg

Om jobbet

Om oss

Tranpenad är ett företag som sedan starten 1999 vuxit stadigt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Hos oss gäller entreprenörskap, där egna initiativ premieras och kärnan i vårt framgångskoncept, är och har alltid varit, att stå på tå för våra kunder och deras bemanning - och rekryteringsbehov. Som anställd hos oss på Tranpenad får du ett utvecklande och varierande arbete där ingen dag behöver vara den andra lik.

Tranpenad består idag av pusselbitarna Tranpenad Bemanning och Flexlife Konsulting.
Flexlife Konsulting är en del av Tranpenad koncernen. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena kontor & ekonomi, sälj & marknad samt logistik.
Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan och Jönköping. Vi på Flexlife Konsulting är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade

Om tjänsten

I rollen som kontorschef för Flexlife Konsulting har du ansvar för kontorets/regionens utveckling och resultatansvar för Nöjd kund (NKI), Nöjd medarbetare (NMI) och Profit & Loss (P&L).
Det innebär att du ser till att din verksamhet leverarar enligt kundens förväntan med kvalité till rätt tid och rätt kostnad.
Du möjliggör att ni har nöjda och engagerade medarbetare som har en god arbetsmiljö. Med ansvar för P&L säkerställer du att verksamheten säljer och kostar enligt budgeterad plan och på så sätt levererar överenskommet resultat.

En viktig del i rollen är säljarbete och att etablera nya kunder i din region.
Du leder och utvecklar verksamheten tillsammans med konsultchefer som du har personalansvar för. Du ansvarar för att konsultcheferna utvecklas och har rätt förutsättningar för sina ansvarsområden.
Du kommer även att stödja konsultcheferna i det dagliga operativa arbetet.
Konsultchefernas ansvar är att utveckla och vårda nya och befintliga kundrelationer. Konsultcheferna har personalansvar för våra konsulter och de administrativa processerna kring en uthyrning.

Din profil

Vi söker dig som brinner för att göra affärer och som har stort kundfokus. Tranpenads signum är entreprenörskap och detta präglar hela din tillvaro. Vårt motto är att alltid vara på tå och lyhörda för våra kunder och denna roll måste du iklädda dig för att trivas hos oss. Du behöver ha en god administrativ förmåga, ansvarsfull och ett tydligt ledarskap.
Har du erfarenhet från bemanningsbranschen är det meriterande men inget krav.
Säljerfarenhet och arbetsledning/personalansvar är dock ett krav.

Arbetstider och övriga villkor

Omfattning: Heltid
Arbetstider: Kontorstider
Placering: Göteborg
Lön: Marknadsmässig

Ansökan

Urval och intervjuer kommer ske löpande så skicka din ansökan redan idag!
Frågor om tjänsten besvaras av Kontorschef Trollhättan Andreas Hermansson, 0768-81 88 73
Jobbfakta

Ring Andreas Hermansson, 0768-81 88 73

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget