Konsulter med erfarenhet av koncernredovisning till Meritmind, Region Väst

Meritmind AB · Övrigt · 29 jan

Om jobbet

Meritmind söker konsulter med koncernredovisningskompetens till region Väst. Vi ser framförallt störst behov i Göteborgsområdet. Vi söker dig som vill arbeta som anställd eller associerad konsult och vill jobba i roller som exempelvis koncernredovisningsekonom, koncernredovisningsansvarig eller koncernredovisningschef inom medelstora till stora koncerner. Vi har uppdrag med start omgående, men även kunder som har behov lite längre fram i tiden.

Som konsult hos Meritmind får du möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter, i olika branscher och på olika företag. Våra kunder är främst medelstora till stora företag där många av dem är internationella och börsnoterade. Du får tillgång till ett stort nätverk av kompetenta medarbetare som träffas regelbundet för utbildningar, fokusgrupper och sociala aktiviteter. Vi hoppas att du vill bli en av oss och vara med och bidra till våra kunders utveckling!

Exempel på arbetsuppgifter i rollen som koncernredovisningskonsult
  • Ansvar för redovisningsfrågor
  • Konsolidering
  • Finansiell rapportering
  • Driva, koordinera och utveckla rutiner för interna processer och system
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med dokumenterad erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, koncernredovisning, legal rapportering och konsolidering, samt har goda kunskaper om regelverk såsom K3 och IFRS. Du behärskar självklart engelska, i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som konsult på Meritmind har du en utvecklad känsla för affären och verksamheten, en god förståelse för detaljerna utan att tappa helhetsperspektivet samt en förmåga att snabbt sätta dig in i komplicerade uppgifter. Du har en utpräglad analytisk förmåga, ett eget driv och är en person som får energi av att möta nya människor. Vidare tycker du om att arbeta mot deadlines och har god kommunikativ förmåga.

Vi erbjuder

  • Möjlighet att snabbt utvidga ditt CV med nya branscher, företag och erfarenheter
  • Kompetensutveckling genom kurser och seminarium inom Meritmind Advance
  • Tillgång till ett stort nätverk med kompetenta ekonomer
Placeringsort: Göteborg med omnejd

Om Meritmind

Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget som grundades år 2000 har idag mer än 200 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, "Snabbväxare" på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till "Årets företagerska" under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till "Alla tiders entreprenör" av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015 och 2016.

Om du vill ha mer information om tjänsten kan du ringa vår konsultchef i Göteborg, Eva Leinemar på 070-824 12 20. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Förvärvsanalys, Koncernkonsolidering, Valutakursdifferens, Koncernredovisningsansvarig, Group accounting, Group accountant, Koncernredovisning
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget