KONSULTCHEF TILL SIGMA COMPLEO

Sigma · HR & Personal · 27 dec

Om jobbet

Med över 30 år i branschen är Sigma ett av de ledande IT- och teknikkonsultbolagen i Sverige.
Koncernen är i en expansiv fas och Sigma Compleo - Young Talents är fokuserade på att erbjuda våra kunder tillgång till de vassaste juniora IT talangerna.

Det går bra för oss och vi har haft en stark tillväxt sedan vår start. Vi har en stor passion för det vi gör, vi gillar att ha kul på jobbet, men framförallt är vi ett underbart gäng att jobba tillsammans med. Nu söker vi ytterligare en kollega, en konsultchef till vårt team som vill vara med och ta hand om vårt härliga gäng av juniora konsulter

I dagsläget består vårt team i Göteborg av 40 konsulter inom systemutveckling och infrastruktur Och fler är på väg in! Vi tillhör ett framgångsrikt konsultbolag där entreprenörsanda och eget driv står i fokus. Vi behöver nu växa med en kollega som kan hjälpa oss att slipa våra processer kring konsultchefarbetet och därmed bidra till att vi förblir en attraktiv arbetsgivare för våra anställda.

Du kommer ha personalansvar för våra 40 konsulter, vilket innebär att du är ansvarig för att följa upp, tidrapportera och coacha konsulterna ute på uppdrag genom att säkerställa deras personliga och tekniska utveckling. Du kommer även arbeta med introduktion av nyanställda samt bjuda in till sociala aktiviteter och nätverksträffar. För denna roll söker vi dig som är en självständig kreatör och visionär som vågar dra i egna projekt och skapa sina egna processer ur egen kompetens och erfarenhet. Hos oss finns det en gemensam kultur och våra värderingar Passion & Execution genomsyrar hela vår verksamhet. Innebörden i detta är att våra medarbetare brinner för sitt arbete och har den handlingskraft och kompetens som krävs för att varje dag leverera enastående resultat. Denna attityd ser till att vi inte fastnar i gamla tankesätt utan driver oss framåt. Vi har ett gediget tekniskt kunnande kombinerat med ett engagemang och en proaktivitet som går utöver det vanliga. Vi älskar att göra affärer och att leverera värde till våra kunder!

Vi Söker dig med;
  • Akademisk utbildning (3-5år) inom personal/HR.
  • Minst 2 års erfarenhet av att ha arbetat som konsultchef inom bemanningsföretag eller konsultföretag
  • Tekniskt intresse
  • Förmåga att se förbättringspotential
  • Noggrann
Sigma Compleo - Young Talents ingår i Sigma koncernen som har över 2700 medarbetare i 11 länder. Sigma är en familjeägd koncern och är idag Sveriges största privatägda IT- och teknikkonsultföretag. Det ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson.

Sigma Compleo - Young Talents startade sin verksamhet 2014 och är specialister på en sak - unga talanger inom IT. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher.

Inom Sigma jobbar vi aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i välgörenhetsorganisationen Star For Life, vilket vi är mycket stolta över.

Vid frågor kring tjänsten kontakta; pernilla.johansson@sigma.se eller 070-3996706, Affärsområdeschef Sigma Compleo- Young Talent
Jobbfakta
Kontakt

Ring Pernilla Johansson, 070-3996706

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 dec

Om företaget


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var