Konstruktör till global koncern inom processindustrin

Om jobbet

Har du tidigare arbetserfarenhet inom konstruktion och är en van användare av SolidWorks och AutoCad? Vill du ta nästa klivet i karriären och få möjligheten till att stödja en global koncern som är ledande leverantörer inom massa-, pappers- och energiindustrin? Trivs du med att arbeta i projektform och leverera mot tidsramar på en arbetsplats som värdesätter ambition, vilja, driv och självständighet? Då har du nu möjligheten att ansluta dig till ett företag som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en Konstruktör med placering i Lindholmen, Göteborg. Med över 12 000 medarbetare globalt är vår kund bland de ledande leverantörerna inom massa-, pappers- och energiindustrin. Företagets avancerade automationslösningar sträcker sig från enstaka mätningar till omfattande, nyckelfärdiga automationsprojekt för hela anläggningar. Du kommer att ingå i ett team på ca 5 Konstruktörer och få ta del av arbete inom process, design, konstruktion och tillverkning. Visar du prov på ambition och driv har du på sikt möjligheten att kliva in i rollen som projektingenjör.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Kundföretagets intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att bestå av detaljkonstruktion av tryckkärlsdelar i AutoCAD och Solid Works. Det inkluderar ritningar och modeller, produkttekniskt underlag och stödjande underlag till tekniska specifikationer samt identifiering av gällande normer och applicera dessa inom ansvarsområdet. Dessutom kan du få delta i projekt där man samarbetar med andra tekniska discipliner och administrativ personal på företaget.

Du kommer till exempel:
 • Utföra detaljutformning och utveckling av ritningsunderlag till produktionsavdelningen
 • Stödja anläggningsprojektering i PDMS
 • Göra underritningar för interna rördragningar
 • Konstruera i SolidWorks (3D) och AutoCad
 • Dokumentera och administrera information i rätt system
Vi söker dig som
 • Har högskole- eller civilingenjörsutbildning inom maskinteknik med inriktning konstruktion
 • Har goda erfarenheter av Auto Cad och Solid Works, då det är dessa två konstruktionsprogram som kunden använder i sitt arbete
 • Har mellan 1-3 års erfarenhet inom konstruktion
 • Har goda materialkunskaper
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
 • Har B-körkort
Det är mycket meriterande om du...

* Har någon typ av tidigare erfarenhet från processindustrin eller PDMS

Som person har du ett starkt inre driv där du strävar efter att alltid lära dig samt utvecklas i din roll då vår kund håller hög standard och utgår från att alla medarbetare demonstrerar samma ambition. Du vågar ta egna initiativ där det behövs och räds inte att ta tag i saker på egen hand och driva processer framåt. Vi värdesätter din benägenhet att dela med dig av dina kunskaper och idéer men samtidigt ska du vara öppen för andras erfarenheter och feedback. Du är en lagspelare men har även individuella kvaliteter som framåtanda, kreativitet och god problemlösningsförmåga. Vidare är du en relationsskapande person som gärna samarbetar med både interna och externa aktörer som kollegor, kunder och leverantörer på en global marknad. Sist men inte minst är du duktig på att prioritera mellan arbetsuppgifter utifrån förväntningar då du inser vikten av att hålla deadlines.

Övrig information
 • START: Omgående
 • OMFATTNING: Heltid, tillsvidare
 • PLACERING: Lindholmen, Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln med annonsid i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
 • Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
 • Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
 • SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

Vår kund är en världsledande leverantör av utrustning och tjänster för kemikalieåtervinning i massindustrin samt pannanläggningar för värme och kraft från biobränsle, avfall, olja och gas. De levererar processer, utrustningar och skräddarsydda specialtjänster till olika industrier. Vidare ingår det i en stor koncern som finns i fler än 50 länder och betjänar kunder inom bland annat massa- och pappersindustrin, berg- och mineralbearbetningsindustrin, energiindustrin.