Konstruktör

Om jobbet

Havd Group söker konstruktörer

Beskrivning

Vill du vara med och utveckla morgondagens produkter inom interiör till fordonsindustrin? Är du en duktig konstruktör som söker en ny arbetsgivare som erbjuder utmaningar och möjligheter att utvecklas. Havd Group expanderar och söker nu konstruktörer.

Rollen

Som konstruktör kommer du att arbeta i utvecklingsteam med att konstruera detaljer från tidiga konceptfaser till produktionsfärdiga artiklar. Rollen innebär ett nära samarbete med våra kunder och du kommer antingen att arbeta på vårt utvecklingscenter i Mölndal eller på plats hos kund.

Din bakgrundDu har några års erfarenhet av konstruktionIntresse av design med känsla för färg och formPraktisk erfarenhet och kunskap av verktygskonstruktion eller tillverkningEtt brinnande teknikintresseKunskap i 3D-modellering, i första hand Catia V5Erfarenhet från fordonsindustrin är meriterandeB.Sc eller M.Sc inom relevant område, Maskin, Design,
Utvecklingsingenjör eller motsvarandeMycket goda svenska och engelska kunskaper i tal och skrift

Vi erbjuder

Attraheras du av avancerad teknik, komplexa produkter och vill ha direkt och nära koppling till verkligheten. Är du innovativ och drivs av att hitta lösningar. Då är Havd Group rätt val för dig. Som konstruktör hos oss får du arbeta nära prototyp- och modellverkstad och du har kunskap i huset som täcker in allt från idé till färdig produkt.

Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och vill stanna hos oss. Vi sätter tillsammans en individuell utvecklingsplan som vi arbetar aktivt med. Att du ständigt utvecklas och får en löpande vidareutbildning är en självklarhet för oss.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Ingrid Bergqvist, 031-348 18 40

Publicerad

52 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Havd Group är ett familjeföretag med stor kunskap som bygger på lång och bred erfarenhet. Företaget genomsyras av vilja och drivkraft vilket skapar en flexibel och pålitlig organisation. Med egna produktionsanläggningar i Sverige och Ungern tillverkar vi kundanpassade produkter.

Verksamhetensområdena sträcker sig över produktutveckling, prototyp och lågvolymproduktion inom i plast, beklädnad och polyuretan. Vi har även egna verkstäder för prototypframtagning och specialutrustningar. På vårt huvudkontor i Mölndal finns vår produktutvecklingsavdelning som driver både externa som interna uppdrag inom ett flertal områden.