Konstruktör- Hydrauliklösningar

Om jobbet

Som Konstruktör hos oss på PMC Hydraulics får du möjlighet att arbeta med konstruktionslösningar, utveckling av tekniska lösningar samt underhåll och utveckling av kundens applikationer. Vi söker dig som är kreativ och gillar problemlösning, då kan vi erbjuda dig utmanande arbetsuppgifter i en fri roll med stor möjlighet att påverka.

Du blir du en del av vår tekniska avdelning, bestående av 20 engagerade och kunniga kollegor som arbetar i bl.a. Ystad och Göteborg. Du kommer att arbeta på vårt kontor beläget i Askim i Göteborg.

Dina arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår design och dimensionering av komponenter och systemkonstruktioner samt framtagning av dokumentation som ritningsunderlag för inköp och produktion. I din roll ingår också att stödja hydraulikingenjörer, inköpare och produktionspersonal i de olika projekten. Du blir en aktiv och viktig del av det tekniska teamet och bidrar med konstruktions- och tillverkningstekniska frågor.

Din bakgrund
  • Högskoleingenjör eller motsvarande med erfarenhet av konstruktionsarbete, gärna från hydrauliska och/eller pneumatiska applikationer
  • Du har erfarenhet av ett eller flera CAD-verktyg
  • Du har erfarenhet av beräknings- och simuleringsprogram
  • Har du erfarenhet av svets- och materialstandarder, av inspektion och dokumentation av svetsade konstruktioner är detta meriterande
  • Meriterande är även kunskaper inom WPS (Welding Procedure Specification), WPQR (Welding Procedure Qualification Record) och NDT (Non-Destructive Testing)
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Dina egenskaper

Som person är du engagerad, ansvarstagande och har god initiativförmåga. Du kan arbeta självständigt och med många olika kontaktytor, både internt och externt. Du är också noggrann och strukturerad och van att arbeta i projekt.

Rekryteringen sker i samarbete med Randstad Professionals. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Monica Willeborg på telefon 072-988 94 19 eller via e-post monica.willeborg@randstad.se

Ansökningsprocess

Välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är den 11 december.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör

Mejla Randstad Professionals

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

PMC Hydraulics AB, som ingår i PMC Hydraulics Group, utvecklar och tillverkar kundspecifika hydraulaggregat och systemlösningar till kunder inom Mobila system, Marina och Industriella applikationer samt Energi. Komponentförsäljning, service och support hanteras rikstäckande från någon av våra sex orter i Sverige. Företaget har ca 150 anställda och omsätter drygt 400 MSEK.


Om Randstad Professionals

Randstad Professionals arbetar med rekrytering inom segmenten Teknik och IT. Våra specialiserade rekryteringskonsulter med ingenjörsbakgrund och djup HR-expertis säkrar kvalitet och precision i alla delar av rekryteringsprocessen. Randstad har över 600 000 anställda i fler än 40 länder, vilket gör Randstad till världens näst största rekryterings- och bemanningsföretag. Randstads verksamhetsfilosofi går att sammanfatta med orden "good to know you" som uttrycker vår tillgänglighet, vår vilja att lyssna och vårt engagemang för goda samarbeten i alla led.