Kommunikativ Solutions Developer till Benify!

Academic Work · Data & IT · 10 mars

Om jobbet

Benify söker nu en Solutions Developer som vill vara med på deras resa mot världsdominans! De letar nu efter en ny kollega som vill ansluta till deras Solutions Team. Som utvecklare hos Benify får du möjligheten att bli en del av ett motiverat team som arbetar mot målet att bli ett lönsamt företag där tekniken regerar!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Benifys räkning en Solutions Developer.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Benifys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Benify.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är en fantastisk möjlighet för dig med en passion för system och som vill bli en del ett växande team på ett av Göteborgs mest innovativa produktbolag. Hos Benify finns det en stark utvecklingskultur, ett väldig starkt fokus på kvalité i utvecklingen samtidigt som kundnöjdheten alltid är i fokus. Benify brinner för sin produkt, och hoppas att du också kommer att känna likadant.

I rollen som Solutions Developer kommer du ingå i ett team med ansvar för att anpassa, integrera samt kvalitetssäkra systemlösningar med ett holistiskt perspektiv. Som Solutions Developer är din roll både varierad och bred, där den ena dagen inte är lik den andra.

Teamet du kommer att ingå i kallas Solution Market Developments. Detta team arbetar med Benifys nya marknader och du kommer att få arbeta med kunder över hela Europa. Vidare kommer du även att arbeta i nära samarbete med systemspecialister, där din egen roll även kommer att utvecklas i takt med dina kunskaper.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

Utveckla nya kunder i samband med lanseringar
Vara en del hela implementeringscykeln av produkten
Delta i projektplanering vid lansering av nya kundprojekt
Utveckla och implementera kunders data och säkerställa bästa möjliga lösning för varje kund
Vara involverad, och leda tekniska diskussioner både internt och externt
Bidra till projektresultat genom att använda bäst lämpade verktyg och tekniker

Vi söker dig som

Innehar en kandidatexamen inom IT-relaterat områden, likt datateknik, mjukvaruutveckling eller motsvarande. Du har kunskaper kring databasutveckling, talar och skriver obehindrat på det engelska samt svenska språket, då du huvudsakligen kommer arbeta mot den svenska marknaden.

Det är meriterande om du också har erfarenhet av följande:

Arbete i en produktorganisation
Utveckling i frontend, UI eller mobilapplikationer
Agila arbetsmetoder

För att lyckas i din roll, anser du dig själv vara en briljant problemlösare!
Eftersom du i din roll kommer att ha både interna och externa kontaktytor, är det viktigt att du är en naturlig kommunikatör. Vidare ser vi att du har ett analytiskt tankesätt och anser dig ha förmågan att ta dig an komplexa system.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Centrala Göteborg
  • Kontaktuppgifter: Recruitment Consultant, Jonna Berglöv 031-352 33 92
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

46 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 mars

Om företaget

Click here to learn more about Benify

Benifys web page