Köksbiträde på deltid till kund i centrala Göteborg!

Om jobbet

Vill du vara del av ett positivt team som tillsammans ansvarar för att ge service av världsklass? Då ska du som är studerande söka tjänsten som diskpersonal på en av Nordens främsta mötesplatser!

Din arbetsplats
Verksamheten är en modern och attraktiv arbetsplats, beläget mitt i evenemangsstråket i centrala Göteborg. Verksamheten erbjuder utöver hotell och restaurang även lokaler för evenemang, mässa och show.

Din arbetsdag som diskpersonal

Tillsammans med likasinnade kollegor kommer ditt ansvarsområde inom disk vara en central roll för verksamhetens flöde, där din känsla för förstaklassig service kommer att bidra till den exklusiva gästupplevelsen. Med ditt effektiva arbetssätt kommer du stötta serveringspersonal och kockar med diverse arbetsuppgifter så som tillhandahållande av redskap, porslinshantering samt organisering i restaurangens köksutrymme. Arbetet kommer att innebära fartfyllda arbetsdagar, där du i ett sammansvetsat team kommer att ha nära till skratt.

Du är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % och kommer att arbeta som uthyrd konsult, precis som många utav dina kollegor. Dina arbetstider kommer att variera mellan 3-12h och du måste kunna ta minst 2-3 arbetspass i veckan. Arbetstiden är oregelbunden och kan innebära arbete både dag, kväll, natt samt helger vilket skapar goda förutsättningar att kombinera med studier.

Vem trivs här?
Med din höga servicenivå kommer du att bidra till att nå målet om att bli Europas mest attraktiva mötesplats. Du tycker om utmaningar där din förmåga att ta egna initiativ kommer vara en tillgång då du trivs med att vara självgående. Arbetspassen som är förlagda under fartfyllda evenemang och tillställningar passar dig som är stresstålig och som tycker om att arbeta i ett högt tempo i en miljö där det ständigt händer något. Med tidigare erfarenhet av arbete inom restaurangbranschen kommer du snabbt in i arbetet. Du som vill få möjligheten att knyta kontakter för framtiden, träffa nya vänner och utöka din arbetslivserfarenhet har hittat rätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om du känner igen dig i ovan beskrivning och är intresserad av ett extraarbete ska du ansöka redan idag! Det ska tydligt framgå i din ansökan att du är student eller vad för typ av annan sysselsättning du har.

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan.
Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Vid ansökan eller eventuella frågor om tjänsten kontakta Konsultchef Therese Basmanji: therese.basmanji@adecco.se, 031 725 45 53.

Välkommen att söka!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Extrajobb
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Kontakt

Ring Alma Velijevic, 031 - 720 72 89

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.