Key Account Manager

Om jobbet

Key Account Manager med nationellt ansvar

Vi vill anställa Sveriges bästa Key Account Manager! Vill du vara med i vår nysatsning och bli vår hygienexpert i Sverige? Vi har framgångsrikt lyckats med denna hygiensatsning i både Danmark och Holland och nu står Sverige på tur.Berendsen har utvecklat en ny innovativ produkt, LightGuide. Det är en intelligent serie dispensers som med ljus guidar användaren att förbättra hygienen. Systemet inte bara samlar information utan hjälper även våra kunder att förbättra sin hygien för att kunna möta de olika krav som finns i olika verksamheter såsom t ex inom kontor, livsmedel och läkemedelsbranschen.

Tjänsten
Du blir resultatansvarig för försäljningen i Sverige. Du kommer att besöka både befintliga och nya kunder för att presentera denna kronjuvel och inriktningen kommer inledningsvis att ligga mot kontor, livsmedels- och läkemedelsbranschen. Du ansvarar för att lägga upp dina kundbesök, förhandla, skriva avtal. Tjänsten innebär stort egenansvar och du arbetar självständigt mot egen budget. Vi tror du är bosatt i antingen Malmö, Göteborg eller Stockholm.

Din profil
  • Du trivs och drivs av nyförsäljning har dokumenterat goda försäljningsresultat.
  • Du har ett par års erfarenhet från liknande KAM roll.
  • Du brinner för utmaningen att bygga en ny marknad och sälja in LightGuide.
  • Du har förmågan att ta fram olika kampanjer tillsammans med kollegor för att leverera en komplett LightGuide-lösning.
Du är en relationsbyggande person som är en fena på att presentera och sälja in produkten.

Krav
Tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning med goda resultat. Lägst gymnasieutbildning och körkort krävs. Vi som arbetar på Washroom kännetecknas av servicekänsla, resultatfokus och en stark vilja att vinna. Det vill vi också att du ska känna.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du anställning i ett marknadsledande företag och löpande kompetensutveckling. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön, tjänstebil mm och anställning i ett framgångsrikt team.

Ansökan
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Christian Lind, Försäljningschef på 0702-67 96 66. Din ansökan vill vi ha senast söndagen den 18 december 2016.

Välkommen med din ansökan!

Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Berendsen Plc, som är ett börsnoterat engelskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 1.9 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!