Key Account Manager

Om jobbet

TECHTRONIC INDUSTRIES NORDIC expanderar och söker ytterligare en

Key Account Manager


för den svenska proffsmarknaden


Sedan grundandet 1924 har Milwaukee inriktat sig på ett mål: Att skapa de bästa elverktygen och tillbehören i Heavy Duty kvalitet för professionella användare. Idag förknippas Milwaukee med högklassiga, tåliga och tillförlitliga elverktyg för den professionella hantverkaren. Det nordiska huvudkontoret, med central marknadsföring och administration ligger i nyrenoverade lokaler i Köpenhamn.
Techtronic Industries säljer i Norden varumärkena Milwaukee, Ryobi och AEG och har över 100 medarbetare runt om i de nordiska länderna.

Som Key Account Manager ska du utveckla en plan för att strategisk bearbeta Sveriges stora professionella kedjor inom bygg-, järn- och industrifackhandeln samt genomföra aktiviteter med hjälp av Milwaukees distriktssäljare i landet. Varumärket som marknadsförs för tjänsten är Milwaukee.

Huvuduppgifter
  • Centrala förhandlingar med inköpsavdelningar förutsätter en god kännedom om branschen samt stort eget ansvar.
  • Du genomför besök hos inköp, produktchefer samt andra beslutsfattare. Ett kontaktnät inom branschen är en stor fördel.
  • Du planerar inför och deltar på utvalda mässor, utformar marknadskampanjer och arrangerar kundträffar med nyckelkunder.
  • Du följer kontinuerligt upp vår affär genom att ge säljkåren information om sortiment, kampanjer och andra aktiviteter hos kedjekunder.
Din profil
Du har gedigen erfarenhet av Key Account försäljning innehållande centrala förhandlingar inom bygg-, järn- och industrifackhandeln. En utbildning inom Key Account försäljning är meriterande. Vårt koncernspråk är engelska och därför ett krav. Du är social och relationsskapande och värdesätter och vårdar ditt nätverk. Lönsamma affärer är det som motiverar och driver dig. Du bor troligtvis i västra/södra Sverige, men din bakgrund och kompetens är viktigast och därför är vi flexibla med bostadsort för rätt person.

Som medarbetare på TTI erbjuds du stora möjligheter till utveckling i ett företag som expanderar och leder utvecklingen av elverktyg för proffsanvändaren.

Skicka in din ansökan senast den 31 oktober 2016 i form av ett personligt brev, meritförteckning och bild till: HR-Nordic@tti-emea.com och märk din ansökan med "KAM Milwaukee Sverige", urval sker löpande. Tjänsten tillsätts omgående eller enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten, kontakta Försäljningschef Henrik Lennartsson på telefon, 0702-26 88 31 eller e-mail, henrik.lennartsson@tti-emea.com.

Läs mer om Milwaukee på www.milwaukeetool.se
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Kontakt

Ring Henrik Lennartsson, 0702-26 88 31

Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget