Karriärmöjlighet för dig som vill utvecklas i rollen som ekonomiassistent!

Academic Work · Ekonomi · 21 dec

Om jobbet

Vill du ta nästa steg i karriären och utvecklas tillsammans med ett rutinerat ekonomiteam inom en internationell koncern? Vår kund söker en driven och ambitiös ekonomiassistent och erbjuder ett mentorskap för dig som är junior i din roll! Sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en ekonomiassistent med erfarenhet inom kund- och leverantörsreskontra.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund.

Arbetsuppgifter

Ekonomiteamet består av fem rutinerade kollegor som erbjuder dig ett mentorskap som ny i rollen. Som ekonomiassistent stöttar du ekonomiteamet med brett arbete inom kund- och leverantörsreskontra. Du ansvarar för avstämningar, balanskonton, påminnelser samt underlag till cash flow. Arbetet sker i Navision och du verkar inom en internationell miljö där kontakt sker på både svenska och engelska.

Vår kund tillhör en växande koncern och verkar i en internationell miljö med pågående förändring. Tjänsten passar dig som söker en språngbräda ut i arbetslivet och är redo för nya utmaningar!

Vi söker dig som
  • Har relevant utbildning inom ekonomi
  • 1-2 års erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i Navision.

Som person motiveras du av nya utmaningar och ser lösningar framför problem. Du har förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter under dagen och kan skapa egen struktur i ditt arbete. Vidare har du analytiskt förmåga och kan se helheten. Vi lägger stor vikt vid framåtanda och engagemang.

Övrig information
  • Start: 1/11
  • Omfattning: Till och med augusti 2017 med goda chanser till förläggning
  • Placering: Hisingen
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

41 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.