Kandidatansvarig till Meritmind i Göteborg

Meritmind AB · Övrigt · 29 jan

Om jobbet

Det går bra för oss på Meritmind och vi söker nu förstärkning till vårt team i Göteborg! Har du ett genuint intresse för människor och deras utveckling samt tidigare erfarenhet av konsult- och rekryteringsbranschen, gärna inom ekonomiområdet? Då kan du vara den vi söker till rollen som Kandidatansvarig till Meritminds kontor i centrala Göteborg.

Som Kandidatansvarig på Meritmind är du en viktig del i ett kundfokuserat, affärsdrivet team och kommer att spela en avgörande roll i att identifiera, kontakta samt upprätthålla kandidatinflödet till vår konsult- och rekryteringsverksamhet i Region Väst. Du arbetar nära dina kollegor på Göteborgskontoret och ihop med övriga Kandidatansvarig inom Meritmind. Tjänsten handlar till stor del om att matcha kandidaters kompetens mot våra kunders behov, allt för att fortsätta vår framgång med att lyckas med precisa tillsättningar. I rollen kommer du även att vårda och upprätthålla kandidatrelationer. Vad som är mest prioriterat kan skifta från dag till dag, ofta från timma till timma.

Exempel på arbetsuppgifter som kandidatansvarig
  • Bidra till att ständigt förbättra och utveckla våra sökvägar efter de bästa kandidaterna
  • Proaktivt ansvara för att rätt kandidater kommer in i vår verksamhet
  • Skriva och publicera annonser på Meritminds hemsida, samarbetssajter och i sociala medier
  • Stödja rekryterings- och konsultverksamheten i sökuppdrag efter specifika profiler
  • Självständigt arbeta med kandidaturval och intervjuer
  • Ansvara för CV-hanteringen av kandidater i Meritminds CRM-system och för en enhetlig presentation av konsultprofiler
  • Ansvara för kandidataktiviteter, seminarium och mässor
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller motsvarande (gärna inom ekonomi eller HR) och som har några års arbetslivserfarenhet av en liknande roll inom rekryterings- eller konsultbranschen. Du är lyhörd, intresserad av människor och har en god förmåga för personbedömning. Du är van vid att arbeta självständigt och ger inte upp trots motgångar. Vidare är du duktig på att kommunicera i tal och skrift både på svenska och engelska.

Personliga egenskaper

För att lyckas och trivas i tjänsten som kandidatansvarig är det viktigt att du uppskattar en snabbrörlig och affärsinriktad företagskultur och har en lösningsorienterad inställning. Som person är du duktig på att skapa relationer och självfallet gillar du att ha många olika kontakter externt och internt. Du tar egna initiativ, trivs med att skapa struktur och tycker om ordning och reda. Sist men inte minst är du prestigelös och bidrar till en positiv stämning i gruppen!

Placeringsort: Göteborg

Tillträde: Snarast. Tjänstens omfattning är 100 % (40h/vecka)

Om Meritmind

Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning & förändring. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby Snabbväxare på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och koncernchef, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till Årets företagerska under Beautiful Business Award 2011, till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer (2014 och 2015) samt nominerad till Alla tiders entreprenör av Svenska Dagbladet (2014). Läs gärna mer på www.meritmind.se

För mer information är du välkommen att kontakta Regionchef Sara Persson på 0725-167429. Sista ansökningsdag är 17 november. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

kandidatansvarig, researcher, personalvetare, beteendevetare, rekryterare, HR, HR-koordinator,
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

47 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget