KAM mot däckverkstäder / Retail Manager - Göteborg - Amring AB

Om jobbet

Amring söker affärsdriven KAM / Key Account Manager med erfarenhet från fordonsbranschen. Brinner du för däck och/eller har erfarenhet från branschen, då kan du vara den vi söker till tjänsten som Channel Manager mot Retail. Amring har Sveriges största däcklageroch representerar ett flertal ledande däck- och fälgfabrikanter.

Om tjänsten - Arbetsuppgifter och ansvar
Amring söker affärsdriven KAM, med ansvar att utveckla segmentet Retail / Däckverkstäder, samt att kontraktera och driva affärsrelationerna med större Däckverkstäder och Däckkedjor i hela Sverige.

Utöver att skapa affärsmöjligheter genom nya avtalskunder, kommer du att arbeta med våra befintliga partners inom Retail / Däckkedjor. Du kommer att driva hela säljprocessen från start till avslut och kontinuerlig uppföljning. I rollen ansvarar du även för att stötta Distriktsäljarna och eventuellt kan rollen utvecklas till ett större personalansvar. Vi ser att du har din bas i Göteborg, där även Amrings huvudkontor finns.

Om dig - Egenskaper och Förmågor
 • Affärsdriven,samt en skarp förhandlare med förståelse för dina kunders utmaningar
 • Ambitiös,ansvarsfull och uthållig
 • Organiserad och van vid att sätta mål och arbeta strukturerat för att nå dessa
 • Självgående, med ett starkt driv och motiveras av att göra nya affärer
 • Konsultativ och har förmåga att skapa ett mervärde hos dina kunder
 • Relationsorienterad och ser till att ha det roligt på jobbet - det gör vi!
 • Goda ledaregenskaper, såsom tydlig, lyhörd, coachande ochinspirerande
Vi lägger stor vikt vid ditt driv och din förmåga att nå uppsatta mål. Vi ser gärna att du har bransch- och produkterfarenhet, men avgörande är att du brinner för försäljning och att du har goda ledaregenskaper. För att lyckas i denna roll ser vi att du är ett naturligt affärsmässig och ett föredöme genom att vara tydlig, en vass förhandlare och genuint intresserad av att coacha och stötta ett kunnigt säljteam till att nå tuffa säljmål.

Om dig - Kompetens och Erfarenheter
 • Vana av både uppsökande nykundsbearbetning samt av att utveckla befintliga kunder
 • Minst 5 års erfarenhet av B2B-försäljning, gärna mot ÅF ledet
 • KAM eller motsvarande ansvarsroll
 • Meriterande är om du har Säljchefs- eller Teamledaransvar
 • Eftergymnasial utbildning, gärna med ekonomisk eller teknisk inriktning, samt goda kunskaper inom Office-paketet och vana av att strukturerat arbeta i CRM system
 • Körkort och möjlighet att resa i tjänsten, samt med fördel ett starkt intresse för bilar och fordonsbranschen
Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kajsa, på tel: 0735-21 65 31 eller via mail: kajsa.sanden@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Intervjuer sker löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Du ansöker via ansök här knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

Om Amring
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

57 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om företaget

En givande och utvecklande utmaning, där du ingår i ett seniort försäljningsteam i en attraktiv koncern på marknaden. Vi erbjuder ett utmärkt utbud som täcker alla segment av marknaden. Med ett modernt däcklager kan vi garantera effektiva och snabba leveranser.

Vill du vara en oerhört viktig del i vår intressanta tillväxtresa och ingå i en säljorganisation med kunniga, positiva och jordnära kollegor, då kanske du är den vi söker till rollen som Retail Manager. Du rapporterar till Försäljningschef som utgår från Amrings huvudkontor i Göteborg.