Kalkylingenjör till PEAB i Göteborg

Om jobbet

Vill du vara med och kalkylera Göteborgs framtida projekt?
Vill du bygga ett hållbart samhälle med PEAB?
Sök tjänsten idag, - urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för PEAB Region väst en kalkylingenjör.
PEAB har fått in ett antal intressanta projekt i Göteborgsregionen och ser en spännande marknad framför sig.
Därför söker nu Peab Anläggning kalkylingenjörer till deras nya kontor vid Lyckholms fabriker.

Vi söker dig som vill ha ett fritt och ansvarsfullt arbete och som har ett stort intresse av kalkylarbetet. Dina arbetsuppgifter består av att upprätta anbudskalkyler på projekt inom anläggningsområdet, såväl betong-, mark- som vägprojekt, likaså att bevaka uteliggande anbud, samt annan marknadsbevakning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos PEAB.

Arbetsuppgifter

Som kalkylingenjör kommer du arbeta från förfrågningsunderlag via anbud till att vara en del i projekten med produktionskalkyler och förändringsregleringar. Det är viktigt att du som kalkylingenjör är en del av projekten och samtidigt har tryggheten samt förmågan att arbeta självständigt.

Du kommer till exempel att:
  • arbeta i program såsom MAP, Vico och Easy BIM, tidsplaneprogramet PlanCon ovh Vico Schedule Planner
  • arbeta nära arbetschef, entreprenadingenjör samt kunder
Peab värdesätter din förmåga att vara affärsmässig samt kostnadsmedveten och då ditt arbete kommer ske nära arbetschef och produktion ser vi att du har god samarbetsförmåga och social kompetens. Du har ett systematiskt och målinriktat arbetssätt. Vi söker dig som har teknisk utbildning samt erfarenhet och kunskap från produktionsprocessen.

Vi söker dig som
  • bygg- eller civilingenjör, alternativt har tillgodogjort dig motsvarande kunskaper genom längre arbetslivserfarenhet, samt att du gärna har några års erfarenhet av en liknande tjänst.
  • har B körkort
  • pratar och skriver engelska obehindrat
Det är meriterande om du

* har erfarenhet av en liknande tjänst

Som medarbetare på Peab erbjuds du ett omväxlande och utmanande jobb med vidareutbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. De engagerar sig i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det man bygger och anlägger.
Det är viktigt för dem att du delar deras kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det de gör. Hos PEAB finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Övrig information
  • Start: Omgående med viss reservation gällande uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Göteborg
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

PEAB

I PEAB blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.