Erfaren projektledare inom el för stora projekt

Om jobbetErfaren projektledare inom
El för stora projekt


Göteborg

Nu söker vi en erfaren projektledare till vår avdelning som arbetar med stora projekt.
Vi är inne i en spännande tillväxtfas där vi vunnit flera stora upphandlingar.

Vi kan erbjuda dig en spännande och
utvecklande roll där du kommer medverka i tidiga skeden för både komplexa och stora projekt. Du kommer jobba i en miljö som präglas av stark lagkänsla och stort kundfokus. I Nära samarbete tillsammans med kompetenta kollegor kommer du få möjligheten att jobba med projekt i teknikens framkant.

Arbetsuppgifter

Som projektledare inom el kommer du att
ansvara för delar eller hela vår totalentreprenad ifrån tidigt skede till färdigt projekt. Det innebär att du är med och upprättar kalkyler som ligger till grund för offerter, anbudsbrev och reglerar kommande projekt. Du kommer att arbeta främst mot kunder inom kommersiella lokaler och infrastruktur. Du deltar i kundmöten, leder projekteringsarbetet och har ett nära samarbete med kollegor, tät dialog med tekniska specialister, kommersiella kontakter, entreprenörer och leverantörer. Du arbetar även tätt tillsammans med anbudsingenjörerna och deltar i hela säljprocessen. Rollen ger stor frihet men ställer också höga krav på ekonomiska resultat och nöjda kunder för långsiktiga relationer. Du rapporterar direkt till ansvarig chef.

Personlig profil
  • Du har8-10 års tidigare erfarenhet som projektledare med erfarenhet inom komplexa eller stora projekt.
  • Du ärduktig på kalkyler och anbud
  • Det är mycketmeriterande om du har erfarenhet av att arbeta med eller mot trafikverket i speciellt järnvägsprojekt.
  • Du har praktisk erfarenhet somelektriker.
  • Goda kunskaper inomentreprenadjuridik (AB, ABT)
  • Högskoleingenjör alt. 4-årig teknisk utbildning
  • Goda kunskaper i Bidcon, Maxikod ochPowerproject, eller motsvarande.
  • Godakunskaper inom Office-paketet.
  • Förmågaatt kommunicera väl i tal och skrift på svenska och engelska, detta för att kunna sköta daglig kontakt med Eitechs kunder, samarbetspartners och leverantörer.
Som person är du driftig, självgående, ansvarstagande och strukturerad. Du är resultatorienterad och analytisk i ditt sätt att arbeta. Vidare har du en pedagogisk förmåga och gillar att entusiasmera andra. Du är prestigelös och uppskattar ett gott samarbete.

Kontakt

För mer
information om tjänsten och om processen vänligen kontakta Mattias Lyckberg,
Intenso Teknikrekrytering på 0733-33 60 80 eller Maria Ahlén, Intenso
Teknikrekrytering på 0708-49 02 88.

Vi ber dig
söka omgående då urvalet sker löpande.

Välkommen med
din ansökan!

Med specialistkompetens inom elteknik skapar Eitech värde för professionella kunder inom bygg- och offentlig sektor, industri, infrastruktur och energi. Genom ansvarstagande visar Eitech vägen och levererar allt från kompletta projekt och helhetslösningar till löpande servicetjänster inom teknikområdena automation, infrateknik, installation och power. Eitech omsätter närmare 2 miljarder svenska kronor och har drygt 1 200 medarbetare från Malmö i söder till Kiruna i norr. Läs mer på: www.eitech.se
Jobbfakta
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 mars

Om företaget

Intenso Teknikrekrytering är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och it. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.