Kalibreringstekniker till spännande organisation

Om jobbet

Om företaget

CBRE GWS är verksamma inom Facility Management. Vi är specialiserade på att leverera affärsstödjande servicetjänster i såväl kontorsmiljö som produktionsanläggningar och fastigheter. Kännetecknande för vår leverans är miljömedvetenhet, säkerhet och hållbarhet. CBRE GWS har verksamhet i 50 länder världen över och vi är sammanlagt ca 35 000 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Har du erfarenhet av kalibrering i produktionsmiljö och vill ha en spännande tjänst där du kommer att erbjudas stor variation och goda utvecklingsmöjligheter?

Nu söker vi en kalibrerings/mättekniker till vår kund CBRE för direkt anställning hos dem. I rollen kommer du att arbeta med kalibrering av vågar och tekniskt avancerade utrustningar som används inom modern läkemedelsforskning och laboratoriemiljö. Med rollen följer ett stort ansvar att följa regulatoriska krav och det är dig verksamheten vänder sig till för support, men även för stöd vid t.ex. nyinvesteringar och anpassningar.

Vi erbjuder dig:
  • Då ingen produkt eller maskin är den andra lik så kommer tjänsten att erbjuda både variation och roliga utmaningar samt goda utvecklingsmöjligheter.
  • Du kommer att ingå i ett härligt team med bra sammanhållning och där det anordnas roliga personalaktiviteter.
  • Du kommer fortlöpande att ges en hel del utbildningar och gedigen introduktion både vad gäller dokumentationssystem och utrustning.
Din bakgrund
  • Minst teknisk gymnasieutbildning alternativt likvärdig KY-utbildning.
  • Något/några års erfarenhet som kalibreringstekniker i produktionsmiljö, med erfarenhet av tempgivare/tryckgivare/fuktgivare.
  • Ett genuint intresse av kalibrering, mätteknik, elektronik, mekanik.
  • Ett gott siffersinne samt god dokumentations- och datavana.
  • Svenska i tal och skrift samt grundläggande engelska.
Personliga egenskaper

Som person är du en duktig relationsbyggare med förmåga att skapa goda relationer med kunder, kollegor och leverantörer. Vidare ser du att noggrannhet är a och o och förstår vikten av att arbeta strukturerat och systematiskt. Du har en stark drivkraft och ett högt engagemang, som också kommer att styra din egen utveckling inom organisationen.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Provanställning/Arbetstiderna är 8-17, med flextid/Göteborg

Tillträdesdag

Start enligt överenskommelse

Information

I den här rekryteringen samarbetar CBRE med Lernia och vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kajsa Söderlund på telefon 0722-54 13 09
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Kajsa Söderlund, 0722-541309

Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 nov

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, rekrytering, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.