Junior utvecklare till Greenbyte

Framtiden · Data & IT · 28 apr

Om jobbet

Är du en person med genuint intresse för programmering? Brinner du dessutom för hållbarhet och förnyelsebar energi? Vi söker nu till vår växande kund Greenbyte systemutvecklare.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Därför rekommenderar vi dig att skicka in ansökan redan idag. Välkommen till oss på Framtiden!

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklare hos Greenbyte kommer du bli en viktig del för samhället där du är med och påverkar till att göra jorden mer hållbar. Deras SaaS-applikation är uppbyggd i C# och ASP.NET där du tillsammans med de andra sex utvecklarna kommer att arbeta med vidareutveckling i två veckors sprinter. Under inledande tid kommer du att lära känna källkoden och på sikt ta allt mer ansvar och utmanade arbetsuppgifter. Greenbyte arbetar också med mentorskap för att du som junior utvecklare ska känna stöttning och trygghet i din roll.

Din profil

Är du en av de utvecklare vi söker?

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du:
  • Har ett genuint intresse för programmering, vi ser gärna att du har hobbyprojekt du kan visa upp.
  • Har en utbildning inom data/IT.
  • Kan kommunicera obehindrat på engelska.
Det är meriterande om du:
  • Har kunskaper inom C# och .NET.
  • Har kunskaper inom webbutveckling.
  • Har ett intresse för hållbarhet och samhälle där du vill vara en del av förändringen.
Som person brinner du för utveckling och sitter även med det på fritiden. Du ser dig själv som en utvecklare som är systematisk, analytisk och som gillar att arbeta med nya teknologier. Självständighet och kreativ är ord som genomsyrar din personlighet.

Villkor

Start: Omgående
Placering: Centrala Göteborg
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Därför rekommenderar vi dig att skicka in ansökan redan idag. Välkommen till oss på Framtiden!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Emma Johansson, 0723063800

Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 apr

Om företaget

Greenbyte har som vision att göra förnyelsebar el billigare för konsumenten och mer lönsamt för ägaren genom att omvandla mer vind och sol till elektricitet. Detta gör dem genom att tillhandahålla deras molnbaserade programvara Breeze till vindkrafts-/solcellsägare runt om i världen. I fina och moderna lokaler i centrala Göteborg sitter idag ett tjugotal personer och utvecklar Breeze som gör samhället mer hållbart. Bolaget är nu i stor tillväxtfas och ska inom närmsta år växa med flera utvecklare.

Du har här chansen att bli en del av ett internationellt bolag där unga och engagerade personer varje dag arbetar för att utveckla hållbarhet och förnyelsebar energi. Bolaget präglas av tillväxt och hållbarhet där varje medarbetare arbetar med frihet under ansvar.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.