Junior Utvecklare till Good Solutions i Göteborg

Om jobbet

Good Solutions är en marknadsledande leverantör av lösningar för modern produktionsuppföljning. Vi brinner för att digitalisera tillverkningsindustrin och vår vision är "Improve the world of manufacturing management". Redan idag hjälper vi många av industrins starkaste varumärken att övervaka, följa upp och effektivisera sina tillverkningsprocesser.

Good Solutions har utsetts till ett av Sveriges snabbast växande teknologiföretag i Technology Fast 50 och våra lösningar bygger på vår egen plattform och produkten RS Production - lösningar som har byggts från grunden av ett starkt team av engagerade medarbetare. Tillsammans utvecklar och levererar vi digitala lösningar i framkant, som dramatiskt förbättrar produktionsledningsarbetet i tillverkande industrier.

Från våra rymliga lokaler i centrala Göteborg med utsikt över älven expanderar vi nu globalt och vi behöver bli fler. Tillsammans med Oddwork söker vi därför en junior Utvecklare till vårt team!

Om tjänsten som junior Utvecklare hos Good Solutions
I rollen som junior Utvecklare kommer du jobba med utvecklingsprojekt för våra kunder, vilket innebär att du ansvarar för att skapa interaktioner och rapporter åt kund. Du kommer att jobba tätt tillsammans med projektledare men även kunder för att bygga kundunika lösningar i RS Production. Du kommer att jobba med utveckling, testning, bygga rapporter samt integrationer. För rätt person finns det möjlighet att växa i rollen för att så småningom gå mot en roll med ansvar för specning och framtagning av lösningar tillsammans med kund.

RS Production är ett produktionsuppföljningssystem och används för att följa upp mätetal vid produktion inom industrin. RS Production är byggt i .NET och använder de standardbibliotek som finns där. I RS Production finns även en utvecklingsmiljö som möjliggör utveckling av nya grafiska gränssnitt, utökning av den befintliga datamodellen eller definition av helt nya datatyper. Det är främst i utvecklingsverktyget i RS Production du kommer att jobba. I RS Productions utvecklingsmiljö arbetar man i programspråket Python, tätt knutet till .NET för att skriva logik, samt XAML för att definiera gränssnitt i form av nya sidor och rapporter.

Vi söker dig som...
... har ett brinnande intresse för programmering, är intresserad av nya redskap och vill lösa kundproblem! Vi ser att du är nyfiken, kreativ och pragmatisk. Samtidigt är du driven, noggrann, självgående samt duktig på att slutföra de uppgifter du tar dig an.

Vi ser att du har grundläggande programmeringskunskaper inom .NET och Python. Vi ser positivt på om du har erfarenhet inom produktion och därför kan se hur systemens funktion ser ut ur kundens synvinkel. Det är meriterande om du kan arbeta med utveckling av grafiskt gränssnitt från start. Kanske har du samlat på dig denna kunskap under en utbildning, kanske är du självlärd? Vi ser i vilket fall fram emot att träffa dig! Det viktigaste för oss är att du har ett brinnande intresse för programmering och vill vara med på en spännande expansionsresa.

Vad Good Solutions erbjuder dig
Good Solutions erbjuder dig en spännande roll som ger dig möjlighet att utvecklas och växa inom bolaget. Du får stöd av en tydlig struktur och kommer att ingå i ett starkt team där den individuella prestationen mäts men där teamarbete är viktigt.Som junior Utvecklare kommer du arbeta heltid från måndag till fredag med fast lön.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön + månatlig bonus

KONTAKT: Talent Manager Jacob Borre, jacob@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-11-18

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 nov

Om företaget