Junior testare av mjukvara

Framtiden · Data & IT · 11 dec

Om jobbet

Är du ingenjör och vill arbeta som konsult med testning av mjukvara, elektronik och inbyggda system? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som testare hos vår kund kommer du att arbeta i en motiverande miljö med kompetenta kollegor i teknisk framkant. Uppdragen ligger främst inom branscherna fordon, telekom och säkerhet. Detaljerna i det projekt du kommer att arbeta i styrs av din profil och ditt intresseområde.

Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Utveckling av testmetoder.
  • Skriva testspecifikationer.
  • Genomförande av tester (labb eller rigg).
  • Dokumentation av testutfall.
Din profil

Vi ser att du som söker känner igen dig i nedan krav:

- Högskole-/Civilingenjör med inriktning Elektro, Mekatronik eller Data.
Alternativt liknande utbildning från Yrkeshögskola.
  • Brinnande teknikintresse!
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska.
Meriterande:
  • Examensarbete inom fordon- eller telecom
  • CANalyzer/CANoe
  • Automatiserade tester
Det är även meriterande om du från examensarbete eller sommarjobb har erfarenhet av diagnos/test/verifiering.

Som person söker vi dig med gediget teknikintresse som vill jobba med test av elektronik och mjukvara inom inbyggda system och längtar efter att komma igång med din karriär som teknikkonsult.

Villkor

Ort: Göteborg
Start: Enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer genomförs löpande. Möjligheten till anställning finns för mer än en person.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Testare
Kontakt

Ring Sandra Svensson, 0735168977

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Vår kund är ett internationellt konsultbolag som strävar efter att dess konsulter kontinuerligt ska byta uppdrag för att erhålla så god kompetensutveckling som möjligt. Vår kund är en oberoende utvecklingspartner inom inbyggda system. De arbetar med olika affärsområden och samarbetar med kunder inom bland annat fordons-, säkerhets- och telecomindustrin.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.