Junior Technical Assistant till högteknologiskt bolag!

Om jobbet

Trivs du på en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare där din personliga utveckling värdesätts och där du får ge service i världsklass? Är du teknisk ut i fingerspetsarna och alltid mån om att utföra dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet och hög kvalitét? Då är det här rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en Technical Assistant som ska stötta den interna verksamheten med både tekniska och administrativa arbetsuppgifter.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innefattar en bred roll där du kommer fokusera på att assistera både företagets produktionsansvarige och IT-ansvarige. Som Technical Assistant kommer du att jobba med allt från projekt till installationer och support på system, nätverk, datorer, program, kringutrustning, skrivare och teknik i konferensrum. Du kommer även jobba med administrativa uppgifter och ansvara för dokumentering, registrering och försändelser av leveranser.

Vidare innebär tjänsten att stödja de interna medarbetarna i deras dagliga arbete oavsett om det handlar om montering med moment som att löda, skruva och limma eller om de behöver hjälp med projektorn i konferensrummet eller med att installera en ny mjukvara. Det viktigaste oavsett om det är tekniska eller administrativa arbetsuppgifter är att samtliga uppgifter utförs med fokus på kvalitet och hög servicekänsla.

I tjänsten ingår även arbetsuppgifter som t.ex:
  • Kvalitetssäkra och installera inkommande gods (sätta upp system genom att följa testprotokoll)
  • Testköra mjukvara
  • Färdigställa system för leveranser
  • Utföra enklare felsökningar
  • Boka frakter & skapa exportdokumentation
  • Inköpsansvarig för en viss del av tekniken så som mobiler och datorer
  • Dokumentera, registrera och skicka leveranser
  • Skapa och underhålla intern dokumentation
Vi söker dig som

Det här är en junior roll där du som söker har relevant teknisk utbildning från gymnasiet och ett stort intressere av teknik & IT. Vidare ser vi att du behärskar det engelska språket obehindrat i både tal och skrift då det krävs för intern kommunikation.

Som person är du strukturerad, noggrann och självständig. Du är drivande i ditt arbete och du tycker om att samarbeta med dina kolleger. Du ser dig själv som en lagspelare som gärna ställer upp för övriga medarbetare. Du är en sann problemlösare och duktig på att ge service i världsklass.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Heltid, tillsvidare

UPPSKATTAD ARBETSTID: Kontorstider

PLATS: Centrala Göteborg

KONTAKTPERSON: Jonna Berglöv, 031-3523392

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Vår kund jobbar mot en internationell marknad och erbjuder högteknologiska simulationslösningar för utbildning- och träningssyfte i flera olika medicinska discipliner.