Junior säljare till växande IT-företag

Om jobbet

Är du en driven person som inte är rädd för att lyfta luren? Vill du jobba på ett innovativt IT- företag där du får möjlighet att utvecklas inom försäljning? Läs då vidare!

Information om uppdraget

Academic Work söker för OpenSolutions räkning ytterligare en junior säljare som kommer agera spindeln i nätet genom ett tätt samarbeta med utesäljare och IT-support. Du kommer arbeta mot företagets befintliga kunder och utgå från deras kontor på Lindholmen, Science Park.

Eftersom OpenSolution är ett företag som växer finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och OpenSolutions önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos OpenSolution.

Arbetsuppgifter

Som säljare kommer du bearbeta OpenSolutions befintliga kunder. Du kommer ha telefonen som främsta arbetsredskap. Målet med samtalen är att alltid att se till att erbjuda kunderna intressanta investeringsmöjligheter i olika tillvalsstjänster kopplade till OpenSolutions produktutbud som skapar mervärde för kunden.

Tjänsten passar dig som vill starta din karriär inom försäljning och stå för produkter som fyller en stor kundnytta!

Vi söker dig som
  • Är en driven tävlingsmänniska ända ut i fingerspetsarna som inte är rädd att ta för sig
  • Har en förståelse för OpenSolutions produkter, det vill säga att du har ett tekniskt intresse
  • Har ett logiskt tänkande
  • Har ett professionellt bemötande gentemot kund
Krav för tjänsten är goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift samt körkort B.

Det är meriterande om du har någon tidigare erfarenhet av idrott, arbetat inom restaurangbranschen eller har läst en utbildning mot försäljning.

Som person är du flexibel, prestigelös, nyfiken och drivs av utmaningar.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Göteborg, Lindholmen
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

"OpenSolution Nordic AB är en privatägd bolagsgrupp som tillhandahåller helhetslösningar för kassa- och betalningssystem. Vi arbetar som helhetsleverantör och med egenutvecklade programvaror. Bolagsgruppen är verksam i hela Norden, med kontor i Sverige och Danmark. Koncernen sysselsätter cirka 40 personer på heltid".

Läs gärna mer om företaget på deras hemsida: http://www.opensolution.se/