Junior säljare som vill lära sig mäss-branschen

Om jobbet

Vår kund arbetar med innovativa och kreativa mässor för att ge deras kunder ny kunskap, nya infallsvinklar och en stor dos inspiration för att möta deras framtida möjligheter. Det här är en rekrytering till vår kund där denne söker juniora säljare som vill utvecklas och lära sig allt om mässor.

Palm & Partners arbetar med effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se

Arbetsbeskrivning
Vår kund söker en talangfull säljare som kommer att arbeta utifrån huvudkontoret i Göteborg. Du kommer att ingå i ett team med höga ambitioner där ni tillsammans skapar en mässupplevelse som är något utöver det vanliga. Du har med dig viss arbetslivserfarenhet men framförallt en vinnarinstinkt och ett enormt driv att vilja ge kunden den absolut bästa pplevelsen. Den här rollen kommer att utvecklas allt eftersom du lär dig mer och kan succesivt ta på dig mer ansvar och tyngre arbetsuppgifter.

Utbildning
Krav på genomförd gymnasial utbildning. Har du därtill högskole- eller universitetsexamen är det starkt meriterande.

Erfarenhet
Då vår kund söker dig med god förståelse för säljprocessen och en stark vilja att bli bäst på det du gör krävs några års dokumenterad arbetslivserfarenhet inom service och/eller försäljning med goda referenser.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som tycker att kreativa lösningar är roligt och som gärna tar dig an en utmaning för att ge kunden det där lilla extra. En tävlingsinstinkt som driver dig framåt och som triggar dig att uppnå nästa mål kommer att ta dig långt. Du ska ha en fallenhet för kommunikation men samtidigt vara ödmjuk för uppgiften att lära dig allt som vår kund är experten på.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal

Ansökan
För frågor om uppdraget vänligen kontakta ansvarig konsultchef Susanna Filipsson på susanna.filipsson@palmpartners.se alternativt på 0709668608. Vi behandlar ansökningarna löpande så sök redan idag! Välkommen med din ansökan!

Startdatum
Med kort varsel.

Uppdragslängd
Rekrytering
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.