Junior Rörkonstruktör till konsultbolag

Om jobbet

Är du nyutexaminerad energi- eller maskiningenjör och vill arbeta med rör- och anläggningskonstruktion? Är du nyfiken på konsultrollen? Då kanske detta är en tjänst för dig! Urval sker löpande, sök idag eller tipsa en kompis som stämmer in på profilen!

Dina arbetsuppgifter

För denna tjänst kommer du att arbeta med rörkonstruktion och 3D-projektering i olika industri- och anläggningsprojekt. Som nyutexaminerad kommer du att vara delaktig i ett specifikt projekt och jobba in-house, för att på sikt ha flera projekt parallellt. Du kommer att arbeta med verktyg som PDMS och 3D scanning. Projekten finns hos kunder verksamma inom Olja & gas, Energi, Petrokemi samt Kemi.

För denna tjänst kommer du att tillhöra avdelningen Anläggningsteknik och utgå från vår kunds huvudkontor i Göteborg. De är ett 40-tal medarbetare på avdelningen, och 500 personer totalt i Göteborg.

Din profil

Vi söker dig som är nyutexaminerad Energi- eller Maskiningenjör, och vill arbeta med rörkonstruktion i olika industriprojekt. Du har under din utbildning kommit i kontakt med olika 2D och 3D verktyg. Då vår kund jobbar mot Industrierna längst med Västkusten är det viktigt att du gillar att resa och är flexibel, då man under vissa projekt sitter ute hos kund.

Krav:
  • Teknisk ingenjörsutbildning inom Maskin eller Energi.
  • Kunskaper i 2D och 3D verktyg.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
Meriterande:
  • Körkort
  • Examensarbete inom rör/anläggning eller närliggande område
För att trivas i konsultrollen krävs det att du är kommunikativ och vill skapa långsiktiga relationer, då du är företagets ansikte utåt hos kund. Du har en stor vilja och nyfikenhet att lära dig yrket och trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Villkor

Start: Enligt ö k
Arbetsort: Göteborg. Resor förekommer i tjänsten.
Omfattning: Heltid
Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonsdatum. Sök redan idag!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Kontakt

Ring Sandra Svensson, 0735168977

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Vår kund är ett attraktivt teknikkonsultföretag som finns på flera orter i Sverige. Företaget erbjuder ingenjörstjänster till sina kunder som återfinns inom industri, byggnad och fastighet samt infrastruktur i både Sverige och utomlands. Som medarbetare erbjuds du ett utmanande och varierande arbete hos ett företag som präglas av framåtanda, god stämning och högt i tak.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.