Junior Projektsäljare

Framtiden · Försäljning · 27 okt

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som Junior Projektsäljare är en långsiktig investering för dig och för vår kund. Inledningsvis får du en introduktion med tydliga mål och förväntningar av dig. Första perioden av din upplärning kommer fokus att ligga på att få en förståelse av verksamheten, branschen, produkterna och helhetslösningen. Du kommer delvis få gå bredvid och hjälpa dina kollegor på kontoret samt ute hos kund, men framförallt få vara med ute på bygget för att få en djupare förståelse av entreprenaddelen och själva processen. Succesivt tar du på dig egna projekt som du driver från början till slut med stöttning av närmsta chef tills du är helt självgående och kan ta på dig hela projektetförsäljningen själv.

Det är inte fokus på uppsökande verksamhet utan snarare att vårda och bygga långsiktiga relationer samt lösa de problem som kan uppstå i ett projekt.

Din profil

Som person är du i början av din karriär och du är redo att investera i en långsiktig karriär i bolaget. Dina styrkor som person är din positiva anda, problemlösningsförmåga och lyhördhet. I rollen som projektsäljare kommer du att ha mycket kundkontakt därav krävs att du är kommunikativ och trivs i en social roll. Eftersom tjänsten innebär mycket frihet under eget ansvar har du också en hög arbetsmoral och du tar ansvar för att arbetet blir gjort. Då du kommer att arbeta med entreprenad är en praktiskt ådra eller intresse ett stort plus.

Tjänsten kräver även:
  • körkort och flexibilitet i arbetstider.
  • Flytande svenska och engelska.
  • Någon form av tidigare arbetserfarenhet.
Meriterande är också:
  • Tidigare arbetat inom entreprenad.
  • Kunskaper inom CAD.
  • Lokal förankring.
Villkor

Ort: Uddevalla.
Arbetstider: 8-17, resor och övernattning kan förekomma i tjänst.
Lön: Grundlön enligt överenskommelse.
Start: Snarast möjligt, vi har överseende med uppsägningstid för rätt person.
Jobbfakta
Ort
Uddevalla
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Amanda Kungur, 0735-168722

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 okt

Om företaget

Vår kund producerar och säljer flytbryggor till småbåtshamnar. Försäljningskontoren ligger i Uddevalla och Stockholm. Mer information ges vid eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.