Junior projektör till bolag inom solceller

Om jobbet

Har du kunskap inom CAD och har ett stort intresse för förnyelsebar energi? Vi söker för kunds räkning en junior projektör till deras kontor i Göteborg.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen till Framtiden!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som junior projektör kommer du att få en gedigen introduktion till arbetsuppgifterna från kundens Stockholmskontor. Du kommer också tilldelas en mentor som vägleder och hjälper dig i arbetet. Som junior projektör är du med i varierande och spännande projekt från start till avslut där du samarbetar med projektledare, säljare och montörer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ta fram ritningsunderlag för solcellsanläggningar till kunderna i AutoCad 2D samt dimensionera detta i EL-VIS. Du kommer även att arbeta med gränssnitts-, relations- samt bygghandlingar.

Du kommer att vara ensam i denna roll på Göteborgskontoret men du samarbetar tätt tillsammans med kollegorna i Stockholm. Därför finns det stora möjligheter för dig att vara med att påverka utvecklingen av bolaget samt rollen som projektör. Vi ser gärna att du gillar att driva projekt framåt.

Din profil

Är du vår kunds nästa juniora projektör?

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du:
  • Har kunskaper inom CAD.
  • Kommunicerar flytande på svenska och/eller engelska.
Det är meriterande om du:
  • Har en utbildning inom el och/eller CAD.
  • Har erfarenhet av el och/eller bygg.
  • Har kunskap inom AutoCAD.
  • Har ett brinnande intresse för ett hållbart samhälle.
Eftersom du är själv på kontoret i denna roll ser vi att du är ansvarstagande och tar egna initiativ. Du är inte rädd för att be om hjälp från dina kollegor i Stockholm. Vidare ser vi också att du kan hantera många bollar i luften och att du har ett strukturerat arbetssätt. Utöver detta är du också en social och utåtriktad person som gillar att samarbeta i team.

Villkor

Start: Omgående
Placering: Göteborg
Omfattning: Heltid, tillsvidare, kontorstider

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen till Framtiden!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Sofia Haugland Persson, 0735168990

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 dec

Om företaget

Vår kund bygger och projekterar solcellsanläggningar inom hela Sverige. De drivs av att bygga ett hållbart samhälle och står inför en stor tillväxt. Därför söker de nu en junior projektör till deras Göteborgskontor. Bolaget består av cirka 60 medarbetare som består av projektledare, säljare, projektörer samt montörer. I Göteborg är de idag 13 medarbetare som gillar att hitta på roliga aktiviteter tillsammans och som har en familjär stämning.

Du har här möjlighet att vara med på bolagets resa till ett mer hållbart samhälle där du också har stora möjligheter för utveckling.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.