Junior projektledare sökes till växande företag!

Om jobbet

Har du utbildning eller erfarenhet inom projektledning på något område? Skulle du vilja lära dig mer och få arbeta i projektets alla delar där du får en varierande vardag både på kontor och ute på projektens genomförandeplatser? Då är detta jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som junior projektledare hos vår kund kommer du att ansvara över alla delar i projektprocessen. Du kommer ta hand om det företaget säljer och när ett projekt är sålt till kund ska du som projektledare åka ut på plats för att kika på hur ombyggnationen eller installationen ska gå till, lägga upp en plan för projektet och beställa material, se till hur många man som behövs och se till så att allt efterföljs vid genomförandet. Har du även kunskaper i hur man beräknar effekter, rörstorlekar och liknande kan detta också att komma bli en av dina arbetsuppgifter. Du kommer att vara ungefär 50 % på kontor och 50 % ute på arbetsplatserna för att stämma av och se till att projekten rullar.

Arbetsuppgifter:
 • Ta hand om de tjänster/produkter som företaget tillhandahåller
 • Lägga upp plan för projektet
 • Beställa material
 • Planera arbetskraft
 • Eventuellt räkna på effekter, rörstorlekar och kyleffekter
 • Gå på byggmöten och liknande
Till en inledande period kommer du att få gå bredvid företagets projektansvariga för att lära dig alla delar av arbetet.

Din profil

För att bli aktuell i rollen som junior projektledare ser vi att du har med dig någon form av projektledning ifrån en eftergymnasial utbildning, alternativt erfarenhet av projektledning ifrån tidigare arbete. Du ska även ha körkort B för att kunna ta dig runt från kontor till projektplatserna samt behärska både svenska och engelska i tal och skift.

Det är ett plus om du har erfarenhet av kylteknik sedan tidigare men inget krav. Även kunskaper inom ventilation, energi och/eller kyla är meriterande. Det är också ett plus i kanten om du har tillgång till egen bil som du till en inledande period kan använda i tjänst tills det att en tjänstebil finns på plats att användas.

Skallkrav:
 • Kunskaper i projektledning från utbildning alternativt från tidigare arbete
 • Körkort B
 • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
 • Erfarenhet av kylteknik
 • Kunskaper inom ventilation, energi, kyla
 • Tillgång till bil
För att passa i rollen som junior projektledare ser vi att du som person är social och bra på att kommunicera med olika typer av människor. Du ska vara noggrann med ett ordentligt driv och öga för detaljer. Vidare ska du trivas med att arbeta självständigt och ta stort ansvar.

Som person:
 • Social
 • Bra på att kommunicera
 • Noggrann
 • Driven
 • Självständig
 • Ansvarsfull
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Villkor

Arbetstider: 8-17
Arbetsort: Partille
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: 1/11

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet, skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Kontakt

Ring Malin Pajnert, 0722-899 336

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Vår kund är ett företag som levererar tjänster och produkter inom främst kylteknik. De tillhandahåller nya lösningar som minskar energiförbrukningen vilket i sin tur gynnar både konsumenter och miljön. De utför både service och installation på olika områden, bland annat i butiker, industrier och fastigheter. Idag är de ca 15 stycken med geografisk placering i Partille, ca 10 minuter från Göteborg centrum.

Vår kund erbjuder en härlig arbetsplats där de ser varje medarbetare och dennes förutsättningar. De satsar på vidareutveckling i form av olika utbildningar och för dig som projektledare finns det goda möjligheter att arbeta på flexibla tider och även lite hemifrån om så önskas.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.