Verifieringsingenjör emissioner

Om jobbet

Vi på Framtiden erbjuder nu en spännande tjänst för dig som är nyutexaminerad från Maskinteknik eller Kemi och är redo att starta din karriär som Verifieringsingenjör inom fordonsbranschen.

Ta chansen och sök idag, då vi söker en person med start omgående!
Använd vår tipsfunktion på hemsidan för att tipsa om en vän du tror hade passat i rollen.

Dina arbetsuppgifter

För denna tjänst kommer du att arbeta som delprojektledare inom emissioner i fordonsbranschen. Du kommer att ansvara för projekt där nya bilmodeller ska certifieras och därav testas innan. Du ansvarar för att koordinera och förbereda inför provning, bl.a. se till att rätt kravspecifikation finns, boka testrigg samt inköp. Därefter säkerställer du att allt går enligt plan under provning och löser de problem som uppkommer i samband med detta.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Förbereda och kooridinera inför provning.
 • Följa upp tidsplaner och rapportera status till projektgruppen.
 • Delta i projektmöten.
 • Lösa problem som uppkommer under provning.
 • Felsökning.
Du har en nära kontakt med provningspersonal, mekaniker, felsökare, samt projektgruppen. De är 10 personer i gruppen idag, och sitter ute hos företagets kund inom fordonsbranschen. Som nyutexaminerad kommer du självklart att ha handledare samt dina kollegor till stöd, men det krävs också av dig att du tar reda på den information du behöver samt tar tag i problem omgående. Du kommer under din inledande tid att få ansvara för ett eget projekt, för att på sikt ha ett flertal projekt parallellt.

Din profil

Vi söker dig som har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom maskin eller kemi, och är redo att starta din karriär som Verifieringsingenjör. Då det är en koordinerande roll tror vi att du är kommunikativ, driven och nyfiken. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Krav:
 • MSc eller BSc inom kemi- eller maskinteknik.
 • Svenska och engelska i tal och skrift.
 • Körkort B
Meriterande:
 • Examensarbete inom fordonsprovning.
 • Kunskap om katalys eller emissioner.
 • Fordonsintresse.
Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Göteborg.
Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonsdatum. Sök idag!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Kontakt

Ring Sandra Svensson, 0735168977

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Vår kund är ett internationellt konsultbolag som är verksamma på flera orter i Sverige. Deras kunder återfinns mestadels inom fordonsbranschen eller i annan tillverkande industri, och de erbjuder konsulttjänster inom bl.a. produktutveckling, industridesign och projektledning. De är idag ca 130 medarbetare.

Som Verifieringsingenjör erbjuds du att bli en del av ett sammansvetsat team, arbeta med spännande uppdrag och möjlighet till både personlig utveckling och som ingenjör.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.